• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %0.19
  • ETHERIUM 2.420 %0.23
26°
1 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketler, akaryakıt fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde indirim uygulanan benzin grubuna zam bekleniyor. Söz konusu zammın bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı belirtildi. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'e elenmelerinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe, ilk maçta 2-1 yenildiği Lille karşısında, rövanşta 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Sarı-lacivertli takımın Avrupa macerası UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

1 ay önce Güncel

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay arasında "Bozkurt" işareti polemiği yaşandı.

1 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın "siyasi şantaj" ifadelerine sert tepki gösterdi. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partili belediye başkanlarının faaliyetlerinin engellenerek AK Parti'ye transfer edilmesi girişimlerini "siyasi şantaj" olarak nitelendirmiş ve bunun ahlaki olmadığını belirtmişti.

1 ay önce Güncel

Zeytinyağındaki ihracat yasağı tepkilere yol açarken, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu önlem alınmazsa domatesteki problemin gelecek ay zeytinyağında da görüleceği konusunda çağrıda bulundu.

1 ay önce Güncel

Ekonomi yönetiminin enflasyonu ciddi oranda düşürmek için atacağı adımlardan kaynaklı yılbaşında asgari ücrete düşük bir zam yapılacağı ileri sürüldü.

1 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine gelen soruları cevapsız bırakmadı. Yavaş, “Henüz Türkiye’de bir seçim gündemi yok. Bu nedenle adaylık konuşmak için çok erken" diyerek, önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Güncel

Konut piyasasında zam sınırının sona ermesi ile 'yatırımlık konutlar' satış rekorları kırdı. 5 ila 7 milyon liralık daireler talep katlandı. Sektör yetkilileri "Nakit parası olan getirisi yüksek evlere yöneliyor. Zam sınırının kalkması satışlara olumlu yansıdı" şeklinde belirtiyor.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bugün yurdun büyük bir bölümünde yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinden fazla olacak, Marmara kıyılarını ise kuvvetli rüzgar etkisi altına alacak. İşte il il hava durumu tahminleri ve detaylar...

1 ay önce Güncel

AK Parti'ye gerçekleşecek yeni katılmaları yorumlayan Erdoğan'ın "Harekete güç katacak herkesle ortak değerler etrafında buluşma irademiz dün olduğu gibi bugün de bakidir" dediği belirtildi.