• DOLAR 34,28 %0.07
  • EURO 37,65 %-0.03
  • ALTIN 2.888,58 %0.06
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.450 %-0.01
  • ETHERIUM 2.458 %1.17
17°
1 ay önce Güncel

Eski Türkiye’de siyaseti ve kamu bürokrasisini dizayn etmek için parmak sallayan ve balans ayarı yapan askerlerin yerini, yeni Türkiye’de sendikacıların aldığı görülüyor.

1 ay önce Güncel

Online platformalar üzerinden dolandırıcılık ya da sahtecilik olayları çığır açıyor. Bu olaylarından biri de "dolandırıcılara aldanmayın, sertifikalı eğitim ve diploma veriyoruz" şeklinde belirterek sahte resmi belgelerle insanları tuzağa düşürüyorlar.

1 ay önce Güncel

Bugün dolar kuru 33,77 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro ise 37 TL'nin üzerinde seyrediyor. Döviz kurlarında yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor.

1 ay önce Güncel

Gayrimenkul sektöründe eylül ayı için önemli beklentiler oluşmaya başladı. Uzmanlar, yaz boyunca yüksek faiz oranları nedeniyle yatırımcıların paralarını mevduat hesaplarında tuttuğunu belirtiyor. Ancak eylül ayı itibarıyla sektörde hareketlenme beklentisi hakim. Özellikle faiz indirimi beklentileri ve okulların açılması, piyasada canlanmaya neden olabilir.

1 ay önce Güncel

Ünlü sunucu Reha Muhtar gece 01.00 civarında evinde talihsiz bir olay yaşadı. Yalısının merdivenlerinden düşen Muhtar hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar'ın, yoğun bakımda tedavi altına alındığı belirtildi.

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası’nın faiz kararı için yatırımcılar nefesini tuttu. Öyleyse piyasalarda tahminler ne yönde? Borsa ve mevduat faizleri Merkez Bankası kararından nasıl tepki verecek? İşte piyasalara yönelik yeni senaryolar...

1 ay önce Güncel

Gayrimenkul piyasasında uzmanlar, faiz indirimi sinyallerinden dolayı eylül ayında piyasada önemli değişikliklerin olacağını belirtiyorlar. Vatandaşların yaz sezonunda yüksek faiz rakamlarından dolayı paralarını faize attıklarını söyleyen uzmanlar, "Konut kredi kampanyalarına dikkat" çağrısında bulunuyor. Sektör temsilcileri, "Kiralar artık o kadar yükseldi ki gayrimenkul satıcıları alıcı bulamıyor" açıklamasını yapıyorlar.

1 ay önce Güncel

Yeni eğitim öğretim yılı için öğrenciler ve veliler ihtiyaç listesini oluşturdu. Çocuklarını servisle okula göndermeyi düşünen veliler, dudak uçuklatan rakamları görünce hayrete düşüyorlar. Şirketler, 23 bin TL olarak açıklanan kısa mesafe ücreti için yıllık 80 bin TL ücret istiyorlar. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Yüksek kredi faizi, nakit gereksinimi olan vatandaş alternatif seçenekleri seçti. Vatandaşlar faizi alt seviyede olan kredi kartlarını kullanmaya başladı. 2023'ün ilk aylarından bu yana kredi kartlarında taksitsiz kullanım hacmi 226,6 milyar TL'den 1 trilyon TL'ye kadar çıktı.

1 ay önce Güncel

Esnek çalışma modelinde yasal süreç için hazırlıklara başladı. Milyonlarca çalışanın mesai saatlerinde değişiklik yapılması yönünde kararlar alınacak. Öyleyse esnek çalışma modelinde masadaki formüller neler? İşte merak edilen detaylar...