• DOLAR 34,24 %-0.04
  • EURO 37,48 %-0.45
  • ALTIN 2.868,56 %-0.63
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.860 %-0.31
  • ETHERIUM 2.435 %-0.12
23°
1 ay önce Güncel

Son günlerde sosyal medyada dolaşan "zenginlere vergi affı" söylentilerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kesin bir açıklama geldi. Yılmaz, bu iddiaların temelsiz olduğunu ve hükümetin gündeminde böyle bir konunun hiçbir zaman yer almadığını belirtti.

1 ay önce Güncel

Piyasada konut ve mevduat faizleri arasındaki denge değişiyor. Son dönemde mevduat faizlerinde gözlenen düşüş, yıl sonuna kadar devam edebilir. Bu durum, yatırımcıların aklında konut alımı ile mevduat arasında önemli bir tercih yapma sorusu oluşturuyor.

1 ay önce Güncel

2024 yılı için KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) yurtlarına yapılacak işçi alımları büyük ilgi görüyor. KPSS şartı aranmaksızın gerçekleştirilecek alımlarda temizlik görevlisi pozisyonunda 30 bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 21 Ağustos için güncel hava durumu raporunu yayımladı ve bazı iller için özel uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sandalye dağılımında bazı değişiklikler meydana geldi. Bağımsız milletvekillerinin katılımıyla partilerin vekil sayılarında artışlar yaşandı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkçe olmayan isimlere sahip özel okullara yönelik bir uyarı yaptı. MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü, 6 ildeki 30 okulun isimlerinin değiştirilmesini talep etti.

1 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, çeşitli kamu kurumları ve üniversitelere toplamda 37 bin 296 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutma kararı, döviz piyasalarında dalgalanmalara yol açtı. Dün, dolar/TL kuru alış ağırlıklı bir seyir izleyerek yüzde 0,39 artışla 33,8862 seviyesinden kapanış yaptı. Yeni güne ise değer kazancıyla başlamasının ardından, saat 10.30 itibarıyla 33,9108 seviyesinden işlem görüyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de yatırımcıların en çok merak ettiği sorulardan biri, uzun vadeli yatırımda altın mı yoksa hisse senetlerinin mi daha fazla kazandırdığı. Warren Buffett ve Phil Fisher gibi ünlü yatırımcıların uzun vadede hisse senetlerinin yüksek getiri sağladığı üzerine kurulu olan yatırım stratejileri, Türkiye'deki yatırım tercihlerine ışık tutuyor. Ancak, Türkiye’de altın ve borsa getirilerinin karşılaştırılması, farklı dinamikleri de gündeme getiriyor.

1 ay önce Güncel

İstanbul Kadıköy’de yaşanan üzücü bir olayda, amatör müzisyen ve makine mühendisi Çınar Ersanlı (40) evinde elleri, ayakları ve ağzı bağlı olarak ölü bulundu. Olay, 18 Ağustos Pazar günü saat 23.00 sıralarında, Fenerbahçe Mahallesi, Saldıray Sokak’ta meydana geldi.