• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.494 %3.19
  • ETHERIUM 2.445 %1.57
17°
1 ay önce Güncel

Gülbin Tosun, Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı sosyal medya üzerinden sert ifadelerle eleştirdikten sonra zorunlu izne çıkarıldı.

1 ay önce Güncel

Bugün itibarıyla dolar/TL kuru 34,0285 seviyesinde, euro/TL kuru ise 38,0326 seviyesinde işlem görüyor. Döviz kurları güne yatay bir seyirle başladı.

1 ay önce Güncel

Üniversite öğrencilerinin ev kiralama sürecinde dikkatli olmaları gerektiği konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor. Özellikle kira sözleşmesi yapmanın, öğrencilerin haklarını güvence altına almak için çok önemli olduğuna dikkat çekiliyor. Okul kayıt işlemlerini tamamlayan ve barınma ihtiyacı için yer arayan öğrenciler, genellikle devlet ve özel yurtlar ile kiralık evler arasında tercih yapıyor.

1 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yeni yasama döneminde milyonlarca emekli, memur, esnaf ve işçiyi yakından ilgilendiren düzenlemelerle dolu yoğun bir gündemle çalışmalarına başlayacak.

1 ay önce Güncel

Eleman.net tarafından 2024 yılının ilk yedi ayına ait verilerle yapılan araştırma, Türkiye iş piyasasının nabzını tuttu. Bu araştırmaya göre, en çok aranan ve kolay iş bulunan meslekler arasında güvenlik görevlisi ve depo elemanı öne çıktı.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yumurta fiyatları, arz-talep dengesizliği nedeniyle yeniden zamlandı. Üretici maliyetlerinin artması ve az yumurtlayan tavukların kesime gönderilmesi, piyasada yumurta fiyatlarını yükseltti. Afyon ve Kayseri'deki toptancı piyasalarda, yumurta fiyatlarına 35 kuruş zam geldi.

1 ay önce Güncel

Türkiye genelinde uyuşturucu ticaretine karşı gerçekleştirilen "Narkoçelik-35" operasyonu kapsamında, 49 ilde düzenlenen baskınlarda büyük bir başarı elde edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu operasyonlarda, toplamda 2 ton 428 kilogram uyuşturucu madde ve 888 bin 923 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 336 zehir taciri yakalanarak adalete teslim edildi.

1 ay önce Güncel

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen ve yalnızca SABAH'ın duyurduğu son dönemin en büyük operasyonuyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Operasyon kapsamında, Adil Öksüz'ün kaçmasına yardım eden Cihat Yıldız ve iki mahrem sorumlu daha yakalanarak tutuklandı. Adil Öksüz'ün firarına yardım eden kişiler arasında en uzun süre kaçak durumda olan Yıldız, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla ele geçirildi.

1 ay önce Güncel

Araba satın almak, birçok insan için heyecan verici bir süreçtir. Ancak bu büyük kararı vermeden önce mutlaka bir test sürüşü yapmak oldukça önemlidir. Test sürüşü, bir arabanın sadece dış görünüşüne değil, aynı zamanda performansına ve sürüş konforuna dair önemli ipuçları verir. Peki, test sürüşü sırasında nelere dikkat etmeliyiz?

1 ay önce Güncel

Apple, merakla beklenen lansman etkinliğinin tarihini resmen açıkladı. Teknoloji devi, iPhone 16, yeni Apple Watch ve AirPods modellerini 9 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Etkinlik, Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak ve Apple Park'taki Steve Jobs Theater'da gerçekleştirilecek.