• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.662 %2.39
  • ETHERIUM 2.465 %1.73
27°
1 ay önce Güncel

Yargıtay, maaşı 20 günden fazla geciken işçinin iş sözleşmesini haklı nedenle feshettiğine ve kıdem tazminatı almaya hak kazandığına karar verdi

1 ay önce Güncel

47 yaşındaki matematik öğretmeni Derya Demir, ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülmüştü

1 ay önce Güncel

AJET, 27-28 Ağustos tarihleri arasında alınan 590 TL’den başlayan fiyatlarla yurt içi uçuş biletlerini satışa sunuldu

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 Ağustos tarihli Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının özetini yayımlayarak, Ağustos ayı enflasyon verilerine ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Öncü göstergelere göre, gıda fiyatlarındaki düşük seyir nedeniyle aylık enflasyonun bir önceki aya göre yavaşlayacağı ifade edildi.

1 ay önce Güncel

İzmir'in Alsancak ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ve halkın tepkisine neden olan cinsel ilişki olayı, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi. Görüntülerde, etraftaki insanlara aldırış etmeden ilişkiye giren çiftin rahat tavırları, izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

1 ay önce Güncel

Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zaferi’nin önemine vurgu yaparak, tarihimize yönelik bölücü girişimlere karşı sert eleştirilerde bulundu.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ücretli öğretmenlik branş görevlendirmelerinde önemli değişiklikler yaparak, özellikle özel eğitim alanında yeni kriterler getirdi.

1 ay önce Güncel

Son düzenlemeyle, kadın kuaförleri ve güzellik salonları için pazar günü çalışma kısıtlaması kaldırıldı. Artık bu işletmeler, pazar günü açık olabilecek ve istedikleri gün izin yapabilecekler.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf öğrencileri için sınıf seçme işlemlerinin yarından itibaren başlayacağını duyurdu. Bu süreç, il/ilçe ve okul müdürlükleri için önemli görevler içeriyor. İşlemler 30 Ağustos tarihine kadar sürecek ve e-okul sistemi üzerinden takip edilecek.

1 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, bir fıstık bahçesinde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulunan 24 yaşındaki öğretmen Yasin Kayran'ın cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Öğretmenin, aracına otostopla aldığı Ahmet Elçi tarafından öldürüldüğü belirlendi.