• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.045 %0.23
  • ETHERIUM 2.460 %0.01
21°
1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 20 bin öğretmen ataması için mülakatlar 1 Temmuz'da gerçekleştirildi. Öğretmenler, mülakat sonuçlarının açıklanmasını sabırsızlıkla beklerken, İyi Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, bu durumu Meclis gündemine taşıdı.

1 ay önce Güncel

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenerek borsada yüzde 9'dan fazla değer kaybederken, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası hisseleri yüzde 2,3 arttı

1 ay önce Güncel

Üniversite öğrencileri, burs vaadiyle dolandırıcıların hedefi oldu; sahte vakıfların önerdiği burslarla Papara hesapları açtırarak dolandırılan öğrenciler, yasa dışı para trafiğine karıştı

1 ay önce Güncel

Antalya'da, sabah erken saatlerde işe gitmek için taksiye binen bir hemşire, taksici tarafından taciz edildi. Olay, 50 yaşlarında olduğu iddia edilen taksicinin genç kadını sözlü olarak taciz etmesi ve telefon numarasını almaya çalışmasıyla başladı. Hemşire, bu rahatsız edici durumu cep telefonu kamerasıyla kaydederek kanıtladı.

1 ay önce Güncel

Gıda fiyatlarındaki artış, yıllık bazda yüzde 58,9 oranında gerçekleşirken, Temmuz ayında bu artış yüzde 1,83 olarak ölçüldü. Ancak, özellikle et ve süt ürünlerindeki fiyat artışları dikkat çekici seviyelere ulaştı.

1 ay önce Güncel

Galatasaray Spor Kulübü'nde, yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'nin istifa ettiği duyuruldu. Yüce, istifa kararını divan kurulu başkanlığına ileterek resmi süreci başlattı.

1 ay önce Güncel

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı başlamadan önce öğretmenlerin mesleki çalışmalarının en önemli adımlarından biri olan zümre toplantılarının tarihleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı.

1 ay önce Güncel

Fatsa'da fındık üreticisi Onur Güngör, kahverengi kokarca zararlısının ürünlerine verdiği büyük zararı protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda eylem yaptı

1 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu ve başvuru şartları ile süreci e-Devlet üzerinden yapılabilecek şekilde açıkladı

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağış etkisini gösterdi. Şiddetli yağışlar, megakentte birçok bölgede su birikintilerine neden olurken, AKOM'dan vatandaşlara kritik uyarılar yapıldı.