• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.650 %-0.79
  • ETHERIUM 2.460 %0.61
22°
1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Toplum Yararına Programlar (TYP) ile ilgili önemli bir değişikliği duyurdu. İŞKUR'un yürüttüğü TYP programları artık geçici olarak rafa kaldırılacak.

1 ay önce Güncel

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçmenlere ait olduğu belirlenen iki kaçak okul, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından incelemeye alındı. İnceleme sonucunda bir okul kapatıldı ve idari para cezası uygulandı. Diğer okul ise mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı aldı.

1 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), zorunlu karşılık oranlarında yaptığı değişikliklerle bankaların TL mevduatını artırmayı hedefliyor. Yapılan yeni düzenlemelerle ilgili ekonomistler, düzenlemenin etkilerini değerlendirerek farklı yorumlar yaptı.

1 ay önce Güncel

Meclis’in açılmasıyla birlikte emeklilik sisteminde köklü değişiklikler gündeme gelmeye hazırlanıyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) ile emeklilikte ek gelir imkânı sunulacak. Bu yeni düzenlemeden sadece belirli şartları taşıyanlar yararlanabilecek.

1 ay önce Güncel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan bir kişide Batı Nil virüsü (BNV) tespit edilmesi üzerine Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, bölgedeki sağlık kuruluşlarını ve halkı uyardı. Virüsün bulaşma riskine karşı otellerde ve çevrede filyasyon çalışmaları hızlandırıldı.

1 ay önce Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul’da bazı yollar, sabahın erken saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. Kutlamalar dolayısıyla Vatan Caddesi ve bu caddeye bağlı yollar, saat 06.00’dan itibaren araç trafiğine kapatıldı ve bu durum kutlama programı sona erene kadar devam edecek.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Temmuz 2024'te yeniden Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fuat Erdal, sürpriz bir kararla istifa etti. İstifasıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmayan Erdal, görevden ayrılmadan sadece bir gün önce katıldığı televizyon programında 4 yıllık projelerini anlatmıştı.

1 ay önce Güncel

İzmir'de bir sokak röportajında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, bugün tahliye edildi.

1 ay önce Güncel

Denizbank, 2024 yılı için farklı illerde bulunan şubelerinde istihdam edilmek üzere personel alımına başladı. Banka, çeşitli kadrolarda görevlendirilmek üzere birçok ilan yayımlayarak işe alım sürecini başlattı. İşte alım yapılacak pozisyonlar ve başvuru şartları.

1 ay önce Güncel

Londra'dan Antalya'ya gitmekte olan Pegasus Havayolları’na ait bir uçakta, yolculardan birinin kabin ekibi ve diğer yolculara yönelik sözlü saldırıları nedeniyle uçuş planlandığı şekilde tamamlanamadı. Yaşanan olayın ardından uçak İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na acil iniş yaptı.