• DOLAR 34,17 %-0.06
  • EURO 37,14 %-0.21
  • ALTIN 2.937,57 %0.37
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.600 %1.35
  • ETHERIUM 2.622 %1.2
13°
1 ay önce Güncel

HAK-İŞ, 2024 yılı ve 2025 yılında ilk defa emekli olacak sigortalılara bağlanacak emekli maaşları arasındaki farklılıklara ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce Güncel

TGB üyeleri, İzmir Limanı'nda demirleyen USS Wasp gemisindeki Amerikan askerine çuval geçirerek, ABD ve İsrail'e karşı protesto eylemi gerçekleştirdi; eylem sonrası 8 kişi gözaltına alındı

1 ay önce Gündem

Mersin’in Tarsus ilçesinde, 5 yaşındaki bir kıza cinsel istismar girişiminde bulunan 37 yaşındaki M.K., vatandaşlar tarafından dövülüp polise teslim edildi

1 ay önce Güncel

Antalya'da kaçak olarak faaliyet gösteren bazı Rus okulları, Rusya'daki eğitim takvimine ve müfredatına uygun şekilde derslere başladı. Özellikle Konyaaltı bölgesinde yer alan Covorking Kids Katyusha Çocuk Oyun ve Aktivite Geliştirme Merkezi, "oyun evi" ruhsatı altında çalışırken, aslında bir okul gibi eğitim verdiği tespit edildi. Bu merkez, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kapatma kararına rağmen mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı alarak faaliyetlerine devam etti.

1 ay önce Güncel

Kadıköy'de Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yönelik saldırıyla ilgili firari şüpheli E.G., soruşturmanın yürütüldüğü Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek teslim oldu.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 adli yıl açılış töreninde yaptığı konuşmada, adaletin toplumun iç barışı için vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Yargıtay Başkanlığında gerçekleşen törende, Erdoğan yeni adli yılın tüm adalet teşkilatı için hayırlı olmasını diledi ve adaletin devletin temel direği olduğunu belirtti.

1 ay önce Güncel

Ankara'nın Sincan ilçesinde, 12. kattaki iskelenin çökmesi sonucu üç işçi hayatını kaybetti

1 ay önce Güncel

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninin ardından teğmenlerin “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganı atmaları üzerine, haklarında soruşturma açıldığı iddiaları gündeme geldi. Gazeteci Müyesser Yıldız, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, teğmenlerin okula çağrıldığını ve idari tahkikat başlatıldığını iddia etti. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Tahliyenin ardından Polat'ın lüks villasına geri döndüğü ortaya çıktı.

1 ay önce Güncel

Türkiye, küresel etkisini artırmak ve yeni ortaklıklar kurmak amacıyla BRICS'e katılmayı hedefliyor