• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 37,25 %0.19
  • ALTIN 2.937,87 %0.03
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.700 %1.05
  • ETHERIUM 2.626 %0.96
12°
1 ay önce Güncel

Yatırım uzmanı Mert Başaran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. "Rich mindset" (zengin düşünce yapısı) kavramını anlatan Başaran, yatırım tercihleri konusunda da çarpıcı örnekler verdi. Başaran'ın paylaşımları, konut yatırımı ve yatırımcıların zengin düşünce yapısını benimsemesi gerektiği üzerine konuştu.

1 ay önce Güncel

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için mücbir sebep halinin süresini 30 Kasım 2024'e kadar uzattığını açıkladı. GİB'in internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, deprem tarihi itibarıyla bu illerde mükellefiyet kaydı bulunan kişiler için mücbir sebep hali uygulanmaya devam edecek.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde 81 ilde silah kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen 'Mercek-24' operasyonları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Bakan Yerlikaya, bu kapsamlı operasyonlarda bin 975 silahın ele geçirildiğini ve bin 878 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu.

1 ay önce Güncel

Almanya tarihinde bir ilk yaşanabilir! Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden Volkswagen, ülkedeki bazı fabrikalarını kapatma planlarını değerlendiriyor. Bu olası kapanma, şirketin 87 yıllık tarihinde Almanya'daki ilk fabrika kapanışı olacak.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin ardından beklenen değişim süreci için harekete geçiyor. AK Parti’nin üst düzey yöneticileri, Erdoğan başkanlığında yapılacak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, kongre takvimi üzerinde duracak. Parti içi yapılanma ve yeniliklerin ele alınacağı toplantıda, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in sunacağı takvim planı merakla bekleniyor.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program'ın (OVP) açıklanacağı tarihi duyurdu. Yılmaz, güncellenmiş OVP'nin 5 Eylül 2024 tarihinde açıklanacağını belirtti.

1 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Dağ taş aranıyor ama maalesef bulamadılar. Soruşturma ile ilgili yayın yasağı yapıldı ve bu nedenle çekim yapmak doğru değil" dedi.

1 ay önce Güncel

Galatasaray, Napoli'nin yıldız golcüsü Victor Osimhen'i 1 yıllığına kadrosuna kattı. Nijeryalı forvet, bu akşam İstanbul'a gelecek.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirdiği canlı yayında Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki öğretmen ve yöneticilerin sayısına ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.