• DOLAR 34,15 %-0.02
  • EURO 37,17 %0.05
  • ALTIN 2.942,98 %0.21
  • BİST100 8.996 %0.45
  • BITCOIN 67.022 %-0.12
  • ETHERIUM 2.620 %0.4
13°
1 ay önce Güncel

Eskişehir'de, Vadişehir Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde boğazı kesilmiş halde bulunan hemşire Tuğba Koç'un ölüm haberi, büyük üzüntü yarattı. Geçtiğimiz yıl 3 Eylül'de dünya evine giren ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde görev yapan Koç, evlilik yıl dönümünde aracında ölü bulundu.

1 ay önce Güncel

Güne 33,93 TL seviyesinden başlayan dolar, gün içerisinde yeniden yükselerek 34 TL'nin üzerine çıktı ve günü 34,02 TL'den tamamladı. Döviz piyasalarında yaşanan bu hareketlilik, özellikle ithalat ve ihracatla uğraşan sektörlerde endişeye neden oldu.

1 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen AK Parti MKYK toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle son günlerde gündemde yer alan harp okullarındaki yemin törenine ilişkin konuşan Çelik, teğmenlere yönelik yapılan hakaretleri sert bir dille eleştirdi. Çelik, "Teğmenlere hakaret edilmesi kabul edilemez. Bu teğmenler ülkemizin geleceği için yetiştirilmiştir," dedi.

1 ay önce Güncel

Sigaraya eylül ayında 3-5 TL arasında bir zam yapılacağı ve stok sorunlarının devam ettiği açıklandı

1 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi'nde Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın ardından, Konya'nın Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve altı meclis üyesi partilerinden istifa etti

1 ay önce Güncel

Asgari ücret, 2024’ün ilk 8 ayında enflasyon nedeniyle 5.430 lira değer kaybederek alım gücünü önemli ölçüde yitirdi

1 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teğmenlerin yemini sonrası atılan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni (TSK) bilinçli bir şekilde tartışmaların içine çekme çabasının büyük bir hata olduğunu belirtti ve bu tür girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanacağını vurguladı.

1 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu" projesinde yeni bir aşamaya geçildiğini duyurdu. Bakan Göktaş, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta, şartları sağlayan çiftlerin fona başvurularının alınmaya başlandığını açıkladı.

1 ay önce Güncel

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırmasının ardından, Türk futbolunun deneyimli ismi Şenol Güneş'i yeniden takımın başına getirdi. Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor yönetimi, Avcı sonrası boşalan teknik direktörlük koltuğu için Şenol Güneş ile prensipte anlaşma sağladı. Bu gelişme, Güneş'in Trabzonspor'daki 5. dönemi olacak.

1 ay önce Güncel

Morgan Stanley, son büyüme ve enflasyon verilerini değerlendirerek Türkiye'de 2024 boyunca politika faizinde bir indirim beklemediğini belirtti