• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.300 %0.22
  • ETHERIUM 2.649 %-0.38
10°
1 ay önce Güncel

Kredi kartı kullanımının artması ve ekonomik sıkıntıların büyümesiyle birlikte, Türkiye'de kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe alınan kişi sayısı önemli ölçüde arttı. 2024 yılının ilk altı ayında, kredi kartı borçları nedeniyle yasal takibe girenlerin sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre %41 artarak 1.063.000 kişiye ulaştı. Ekonomi yönetimi, iç talebi azaltmak ve enflasyon hedeflerine ulaşmak amacıyla, kredi kartı limitlerinde yeni bir düzenleme yapmaya hazırlanıyor.

1 ay önce Güncel

Çay tiryakilerine kötü haber geldi. Çaykur, 9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere çay fiyatlarına yüzde 18 oranında zam yaptı. Türk kültürünün vazgeçilmez içeceği çay, bu zamla birlikte artık sadece dudakları değil, cepleri de yakacak.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla öğrencilere ve öğretmenlere yönelik bir kutlama mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, öğrencilere derslerinde, öğretmenlere ise görevlerinde başarılar dileyen Erdoğan, yeni eğitim yılının ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

1 ay önce Güncel

Son dakika gelişmesi... Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olarak aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada 21 kişi gözaltına alınmıştı. Edinilen bilgiye göre gözaltı sayısı 23'e yükseldi. Öte yandan, gözaltına alınanların kimliği de belli oldu.

1 ay önce Güncel

ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, 26 ilde yaptığı anket çalışmasında vatandaşlara, "Bu pazar bir milletvekili genel seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?" sorusunu yöneltti. Ankete göre; kararsızlar dağıtıldıktan sonra CHP'nin oy oranı yüzde 34.5, AK Parti'nin oy oranı yüzde 29.8 ve MHP'nin oy oranı ise yüzde 10.1 oldu.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın gerçekleşecek Kabine toplantısında, ekonomiden dış politikaya kadar çeşitli önemli başlıklar ele alınacak. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Tunceli'nin Ovacık ve Hozat ilçeleri arasında bulunan Karaoğlan mevkiinde İl Jandarma Komutanlığı'na ait zırhlı askeri aracın kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandığı kazada 3 asker şehit olurken, 2 asker yaralandı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından gazeteci Didem Arslan Yılmaz, olaya dair çarpıcı bir iddiada bulundu. Yılmaz, Narin’in ailesiyle defalarca görüştüğünü belirterek sosyal medya hesabında, “Aile biliyordu, sustular. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, olayın aile içinde bilindiği ancak gizlendiği yönündeki şüpheleri artırdı.

1 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan art arda açıklamalar yapıldı. Ancak dikkat çeken bir detay, bu açıklamalarda Narin'in ailesine başsağlığı dileklerinde bulunulmaması oldu.