• DOLAR 34,25 %0.02
  • EURO 37,30 %0.18
  • ALTIN 2.997,65 %0.07
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 69.000 %1.1
  • ETHERIUM 2.737 %3.61
6°
1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Eylül için hava durumu raporunu yayımladı ve 7 il için sarı kodlu uyarı yaptı. İstanbul başta olmak üzere birçok kentte gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Afyonkarahisar çevrelerinde yağışların kuvvetli, İzmir ve Manisa çevrelerinde ise yerel olarak çok kuvvetli olması öngörülüyor.

1 ay önce Güncel

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili soruşturma derinleşiyor. Tutuklanan şüpheli Nevzat Bahtiyar, sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesinde, Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın kendisine cinayetle ilgili talimat verdiğini ve ölümle tehdit ettiğini açıkladı.

1 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan Orta Vadeli Program, 2025-2027 dönemini kapsayan yeni düzenlemeleriyle dikkat çekti. İşte detaylar...

1 ay önce Güncel

Konya’nın Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi’nde, Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan bir masaj salonunda 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

1 ay önce Güncel

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki Sıla bebek, ailesi tarafından hastaneye götürüldüğünde beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda darp izleri olduğu belirlendi. Doktorların polise haber vermesi üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, bebeğin annesi Bakiye Yeniçeri ve olayla bağlantılı 4 kişi gözaltına alındı. Anne, çıkarıldığı mahkemede 'çocuğu ihmal' suçlamasıyla tutuklandı.

1 ay önce Güncel

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde Hediye Alay Aktaş Anaokulu'nda nöbetçi öğretmen Yusuf E., 'kapı açma' talebi üzerine tartıştığı biri amatör boksör olan iki kardeş tarafından darbedildi. Olay, okulun bahçesinde yaşandı ve güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli iki kardeş, öğretmeni yumruk ve kemerle darp ettikten sonra gözaltına alındı.

1 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri ve Diyarbakır merkezli 5 ilde gerçekleştirilen “Siberağ-6” operasyonu kapsamında yasa dışı bahis suçuna karıştıkları tespit edilen 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda düzenlendi.

1 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'deki enflasyonun ağustos ayında belirgin şekilde yavaşladığını açıkladı. Fitch’in yayımladığı Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda, Türkiye ekonomisinin bu yıl yüzde 3,5, 2025'te yüzde 2,8 ve 2026'da yüzde 3,7 oranında büyümesinin öngörüldüğü belirtildi.

1 ay önce Güncel

Kamu görevine atamalarda hamili kartlardan, KPSS puan üstünlüğüne; memurların görevde yükselmelerinde ise benim adamım ve benim hemşerimden, başarı hikâyesine dayalı liyakate geçildi. Kamuda adil bir yönetim anlayışı çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın, görevin gerektirdiği zorunluluklar dışında mülakatın kaldırılması talimatları bu konuyla ilgili tüm tartışmalara son noktayı koymuştur. Bizler hâlâ neyi tartışıyoruz?

1 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Deprem, 13 Eylül saat 03.36'da meydana gelirken, yerin 6.96 kilometre derinliğinde sarsıntı hissedildi.