Güncel

THY uygun fiyatlı uçak bileti kampanyası başlattı! Yurtiçi 500 liradan başlayan bilet fiyatları...

Türk Hava Yolları (THY), yepyeni bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. 599 TL’den başlayan fiyatlarla yurt içi uçuşlarınızda siz de bu fırsatı değerlendirebilir, dilediğiniz şehri ekonomik fiyatlarla ziyaret edebilirsiniz.

Abone Ol

Seyahat planlarınızı şekillendirme vakti geldi çünkü Türk Hava Yolları, cebinizi düşünen bir kampanya ile karşınızda! Fırsatlarla dolu bu kampanya, özellikle İstanbul Havalimanı üzerinden yapılacak olan yurt içi direkt uçuşlarda geçerli. Bu unutulmaz fırsat, tek yön ve ekonomi kabin rezervasyonlarınız için sizleri bekliyor.

Kampanya dahilinde EcoFly sınıfı için 599 TL, ExtraFly için 849 TL ve PrimeFly içinse 899 TL gibi rakamlar ön plana çıkıyor. Fırsat kapsamında toplamda 98,290 koltuk sunuluyor, bu da demek oluyor ki elinizi çabuk tutmazsanız bu harika indirimleri kaçırabilirsiniz!

Nasıl mı satın alacaksınız? İşte detaylar!

3 ve 4 Ekim 2023 tarihlerinde yapacağınız alımlar için 6 Şubat ile 4 Nisan 2024 arasındaki uçuşlarınızda bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Unutmayın, bu kampanya Kıbrıs hariç tüm yurt içi uçuşlarda geçerli ve yalnızca THY’nin tarifeli seferlerini kapsıyor. AnadoluJet uçuşları ve diğer ortak uçuşlar kampanya dışı tutulmuş durumda.

Rezervasyon ve bilet alım işlemlerinizin aynı anda gerçekleşmesi gerekiyor ve maalesef EcoFly biletlerinde değişiklik veya iptal hakkınız bulunmuyor.

Yaklaşan tarihlerde sizi neler bekliyor?

Bu harika kampanyanın yanı sıra önümüzdeki günlerde de göz önünde bulundurmanız gereken önemli tarihler var. 2024 yılı Ramazan Bayramı, 10-11-12 Nisan'da sizlerle. Aynı zamanda okulların 2. dönemi, 5 Şubat'ta başlıyor ve 2. dönem ara tatili 8-12 Nisan tarihleri arasında olacak. Yani bu fırsatlarla kombine edebileceğiniz bir bayram tatili planı da yapabilirsiniz.