Güncel

Togg almak isteyenlere müjdeli haber geldi!

Yerli otomobil üreticisi Togg, araba almak isteyenler için başlattığı sıfır faizli kredi kampanyasının süresini uzattığını duyurdu. Kampanya ile 800.000 TL'lik krediye yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz oranları uygulanabiliyor.

Abone Ol

Merkez Bankası'nın faiz hamleleri sonrası kredi kampanyaları dikkat çekiyor

Merkez Bankası'nın kredi faiz oranlarını artırmasının ardından, vatandaşlar uygun kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Togg, bu talebe yanıt vererek, T10X modeline özel başlattığı sıfır faiz kampanyasının süresini 26 Mayıs'a kadar uzattığını açıkladı.

Togg'dan yoğun ilgi nedeniyle süre uzatımı

Togg'un X sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kampanyaya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle sürenin uzatıldığı belirtildi. Açıklamada, "Togg T10X’e özel 800.000 TL'lik kredi kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Yoğun isteğiniz üzerine, sadece T10X V1 Uzun Menzil seçeneğinde geçerli olmak üzere finansman desteğimizi uzatıyoruz" denildi.

Kampanya detayları ve faiz seçenekleri

Kampanya kapsamında, 800.000 TL'lik kredi için vadelere göre yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz oranları sunuluyor. Bu özel kampanya, T10X V1 Uzun Menzil seçeneği için geçerli. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 26 Mayıs Pazar günü sonuna kadar Trumore uygulamasını indirerek siparişlerini oluşturmaları gerekiyor.

Togg T10X ile hızlı teslimat fırsatı

Togg, hızlı teslimat avantajı sunarak, kurasız bir şekilde T10X modeline sahip olma imkanı tanıyor. Kampanya süresi içinde sipariş veren müşteriler, sıfır faizle finansman desteğinden yararlanarak, yerli otomobil sahibi olabilecekler.