Güncel

TSE, 161 sözleşmeli personel alımı yapacak

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 161 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Mühendis, kimyager ve denetçi yardımcısı pozisyonlarında görev alacak adaylar için son başvuru tarihi 31 Ekim 2024 olarak açıklandı.

Abone Ol

148 Mühendis, 8 kimyager, 5 denetçi yardımcısı alınacak
TSE tarafından yapılan açıklamaya göre, alımlar kapsamında 148 mühendis, 8 kimyager ve 5 denetçi yardımcısı istihdam edilecek. Bu personeller, enstitünün merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak. İlgili pozisyonlara başvuracak adayların KPSS puan türü ve diğer başvuru şartları Türk Standardları Enstitüsü'nün resmi internet sitesinde(http://www.tse.org.tr) yayımlanmış durumda.

Başvuru şartları ve süreci
Adaylar başvurularını, 21 Ekim 2024 tarihinden itibaren Kariyer Kapısı platformu üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvuru işlemleri, e-Devlet şifresi ile https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Elden ya da posta yoluyla yapılan başvurular ise kabul edilmeyecek. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2024, saat 23:59 olarak belirlenmiş durumda. Eksik belge ile başvuru yapan adayların başvuruları değerlendirilmeyecek. TSE, başvuru süresini uzatma hakkını saklı tutuyor.