MHP Lideri Bahçeli: Türkleri sevmeyen bir Kürt, Kürtleri sevmeyen bir Türk olamaz MHP Lideri Bahçeli: Türkleri sevmeyen bir Kürt, Kürtleri sevmeyen bir Türk olamaz

Teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, Borussia Dortmund’un teknik direktörlerinden Nuri Şahin hakkında sert açıklamalarda bulundu. Yalçın, kendisine yanıt veren Şahin’e yönelik yaptığı konuşmada, kariyerindeki başarıları vurgulayarak, Şahin’in henüz bu seviyede olmadığını ifade etti. Şampiyonluklarından bahseden Yalçın, "Bende apoletler var, sende ne var? Kupan var mı, bir başarın var mı?" diyerek Şahin’in Dortmund’daki durumuna atıfta bulundu.

Yalçın, Nuri Şahin hakkında kötü bir şey söylemediğini, ancak Şahin’in verdiği yanıtların anlamsız olduğunu savundu. Ayrıca, Şahin’in reyting değeri olmadığını belirterek, "Sen şu an benimle aynı seviyede değilsin, işini yap ve başarılı olmaya bak" dedi. Harvard eğitimine de gönderme yapan Yalçın, Şahin’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların etkisiz olduğunu iddia ederek, Türkiye'yi temsil etme konusunun da tartışmaya açık olduğunu ifade etti.