Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun yeni partisi için kuruluş dilekçesinin verileceği tarih kesinleşti. Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi ve 28 Ekim’de kuruluş dilekçesi teslim edilecek.

Üç Harfli Market Zincirinde Skandal! Satılan Peynirde Yasaklı Madde Tespit Edildi Üç Harfli Market Zincirinde Skandal! Satılan Peynirde Yasaklı Madde Tespit Edildi

Partinin adı şu an için gizli tutulurken, logosunda parlament mavisi ve beyaz renkleri kullanılacağı bildirildi. "Milletini koruyan millet için millet içinde siyaset" sloganıyla yola çıkacak olan parti, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere 40'tan fazla ilde teşkilatlanma planlıyor. Hazırlıkların hızla devam ettiği ve partinin kadrosunun da belirlendiği ifade ediliyor.

Habertürk'te yer alan habere göre, Ağıralioğlu, kimsenin B planı olarak parti kurmadığını vurguladı ve bu süreçte kararlılıklarını dile getirdi.

Meral Akşener'den 'Hayırlı Olsun' Mesajı

İYİ Parti’nin eski lideri Meral Akşener’in, Ağıralioğlu’nun partisini kurma çalışmaları hakkında bazı kurucularla görüştüğü ve "hayırlı olsun" mesajı ilettiği öğrenildi. Ayrıca, CHP, İYİ Parti ve bağımsızlar da dahil olmak üzere bazı milletvekillerinin Ağıralioğlu’nun kuracağı partiye geçiş yapmak için iletişime geçtiği, ancak bu duruma sıcak bakılmadığı iddia ediliyor.