AK Parti Rize İl Başkanlığının sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda, “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensibiyle Rize İl Başkanlığına Yılmaz Katmer'in atandığı” açıklandı.

Şu ana kadar sergilemiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı eski il başkanı Hikmet Ayar'a ve onun yerine vekaletliği üstlenen Yunus Çoruh'a teşekkür edilen duyuruda, yeni il başkanı Yılmaz'a başarı ve tebrik mesajı yayımlandı.

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Emekliye ayrılan tuğgeneral YDK'ya sevk edildi Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Emekliye ayrılan tuğgeneral YDK'ya sevk edildi

MARDİN, ŞANLIURFA VE KAHRAMANMARAŞ'TA DEĞİŞİKLİK

AK Parti Teşkilat Başkanlığı da Rize haricinde Şanlıurfa, Mardin ve Kahramanmaraş'a yeni il başkanlar görevlendirildiği açıklandı.

Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından duyuru yapılan bölümünde, Şanlıurfa İl Başkanlığına Mehmet İlhami Günbegi, Mardin İl Başkanlığına Mehmet Uncu, Kahramanmaraş İl Başkanlığına Burak Gül'e görev verildi.

Paylaşımda, görevini tamamlayan il başkanlarına teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da tebrik ve başarılar mesajı paylaşıldı.