Güncel

AK Parti'den milyonlarca emeklinin beklediği zam açıklaması geldi!

Türkiye'de milyonlarca emekli, iktidardan gelecek ek zam haberini merakla beklerken, AK Parti Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler'den konuyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili değerlendirmelerin sürdüğünü bildirdi.

Abone Ol

AK Parti Meclis Grup Başkanı Abdullah Güler, milyonlarca emeklinin merakla beklediği ek zam konusunda önemli bir açıklama yaptı. Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili olarak etki analizlerinin ve bütçe imkanlarının değerlendirildiğini belirtti.

Bütçe İmkanları ve Etki Analizleri Değerlendiriliyor

Güler'in açıklamasına göre, memur emeklilerinden daha az zam alan SGK ve Bağ-Kur emeklileri için yapılan çalışmalar devam ediyor. AK Parti Grup Başkanı, "Etki analizleri ve bütçe imkanları dikkatle değerlendiriliyor. Şu anda kesin bir oran belirtme imkanımız yok. Bakanlıklarımız bu değerlendirmeleri yapıyor ve oran analizlerini bir bütün olarak ele alıyoruz. Ancak netleşen bir durum olmadığı için şu anda somut bir bilgi veremiyoruz" dedi.

Emeklilerin Gözü Kulağı İktidarda

SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam beklentisi, iktidardan gelecek açıklamalarla netleşecek. Emekliler, maaşlarında yapılacak artışı merakla beklerken, AK Parti'nin bu konudaki çalışmaları sürüyor. 

Netleşen Bir Durum Bekleniyor

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilere yapılacak ek zamla ilgili netleşen bir durum olmadığını belirtti. Emeklilerin ve kamuoyunun beklediği ek zam oranının, yapılan değerlendirmeler sonucunda belirlenecek.