30 Temmuz sabahı Diyarbakır Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Şehitlik Caddesi'nde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle karşı karşıya gelen iki akraba aile arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı bir kavgaya dönüştü. Olayda 2'si yoldan geçen toplam 7 kişi yaralandı ve 3 araç hasar gördü.

Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı, ancak Sıdıka Kaya doktor müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Mehmet Kaya da bu sabah yaşamını yitirdi. Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na otopsi için gönderildi.

O tarihte toplu taşıma ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayınlandı... O tarihte toplu taşıma ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayınlandı...

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.