Kaza, gece saatlerinde Kütahya-Eskişehir karayolu Çiniciler Çarşısı önünde yaşandı. Fuarda hediyelik eşya standı açan anneleri Dilek Gürcan ve üvey babaları Mesut Gürcan’ı ziyaret eden Melike ve Mine Kurt, yaklaşık 10 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada Samet Sadıç yönetimindeki 43 AFL 546 plakalı otomobil, iki kız kardeşe çarptı.

Personel alımı bekleyenlere müjde! En çok alım yine Sağlık Bakanlığı'nda olacak Personel alımı bekleyenlere müjde! En çok alım yine Sağlık Bakanlığı'nda olacak

Olay yerine gelen ekipler acı haberi verdi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Melike ve Mine Kurt'un hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilin sürücüsü Samet Sadıç, polis tarafından gözaltına alındı. Kaza alanında yapılan incelemelerin ardından kız kardeşlerin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

Aile büyük bir acı yaşadı

Kazanın ardından olay yerine gelen kız kardeşlerin babası Arif Kurt ve eski eşi Dilek Gürcan, acı haberi alır almaz sinir krizi geçirdi. Kızlarının cansız bedenlerini gören aile, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Bu acı anlar, çevredeki insanlar tarafından da derin bir üzüntüyle izlendi.

'Killer' yazan araç dikkat çekti

Otomobili kullanan Samet Sadıç’ın aracının arkasında 'Killer 777' yazısı bulunduğu dikkatlerden kaçmadı. Kazanın ardından başlayan soruşturma sürüyor.