Güncel

Aziz Yıldırım yıllar sonra yüksek divan kurulunda: Ali Koç ile buluştu

Aziz Yıldırım, uzun yıllar sonra ilk kez Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım' ile bir araya geldi.

Abone Ol

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Son seçimde mevcut Başkan Ali Koç'la yarışan eski başkan Aziz Yıldırım da desteğini göstermek için kurula geldi.

2018'de başkanlık koltuğunu Ali Koç'a kaptırdıktan sonra hiçbir toplantıya katılmayan Aziz Yıldırım, haziran ayındaki seçimden sonra buzları erittiği Ali Koç'la yeniden buluştu. Yaklaşık 6 yıl sonra Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katılan Aziz Yıldırım alkışlarla karşılandı.

ÜYELER ALKIŞLADI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Nerede başkan" diyerek etrafa bakınırken, ilk anda fark etmediği Aziz Yıldırım'ın arkasında durduğunu görünce "Çok özür dilerim" diyerek sarıldı.

Ali Koç'un kendisini fark etmediğini gören ve gülümseyen Aziz Yıldırım, Ali Koç ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. İkilinin bir araya geldiği anlar, üyeler tarafından alkışlarla desteklendi.

Bugünkü toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporları okunacak. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve denetim kurulu raporları hakkında görüşmeler yapılacak.