Ardahan'da üzücü bir olay yaşandı. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in şoförü Güntay Hoş, Damal ilçesinde bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybetti. 41 yaşındaki Hoş, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Aynı kavgada yaralanan Volkan Gök'ün ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

MEB  Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı MEB Tarafından Ünlü Oyuncuların Rol Aldığı "Velivizyon" Platformu Tanıtıldı

Olay, Damal-Posof kara yolundaki bir restoranda meydana geldi. Güntay Hoş ve beraberindeki belediye çalışanları, restoranda bulunan başka bir grupla henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Güntay Hoş ve Volkan Gök bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Damal Toplum Sağlığı Merkezine kaldırıldı. Ancak Güntay Hoş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hoş'un cenazesi Ardahan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralı Volkan Gök ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından jandarma ekipleri harekete geçerek kavgaya karıştığı iddia edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.