Bugün başlayacak görüşmelerde, genel merkez yetkilileri yurdun 7 bölgesinde titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürecek.

"ONLARI DİNLEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en son gerçekleştiridiği grup toplantısında “Tatile giren sadece Meclis çalışmaları olacak; Meclis dışı çalışmalarımız, sahadaki gayretlerimiz inşallah hız kesmeden devam edecek. Seçim bölgelerimize gidecek, orada milletimizle buluşacağız. Teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla birlikte, halkımızı ziyaret edecek, kucaklaşacak, onları dinleyeceğiz” ifadelerini kullanarak talimatları vermişti. Bu anlamda, genel başkan yardımcıları bu ay 27 il danışma meclisine katılım gösterecek.

EYLÜL AYINA KADAR

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Adaylığı Sorusuna Yanıt Geldi Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Adaylığı Sorusuna Yanıt Geldi

SÜRECEK Görüşmelerin dışında, şehirlerdeki projeler yakından mercek altına alınacak, sekteye uğrayan, geciken durumlar varsa bakanlarla iletişim kurularak çözüme kavuşturulması planlanıyor. Vatandaşlarla sık bir şekilde iletişim sağlanacak. Teşkilatla genel merkez arasındaki bağlantıların temeli sağlam atılacak. Söz konusu çalışmalar eylül ayına kadar ara vermeden sürecek. Eylül ayında ise “Türkiye Buluşmaları” gerçekleştirilecek. AK Parti Genel Merkez Yönetimi, kabine üyeleri ve milletvekilleri 81 kentte vatandaşların görüşleri ve sorunları dinlenecek.

Diğer yandan AK Parti teşkilatı, vatandaşın sorun yaşadığı problemleri çözümü için; akademik düşünce kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri ile de koordineli bir şekilde toplanılacak. AK Parti, başlattığı ikinci reform hareketini bir an önce uygulmaya koymak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürecek.