Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, birkaç gün öbce düzenlenen MKYK toplantısında masadaki yasaların hepsinin TBMM Genel Kurulundan onaylanana kadar tatil yapılmamasını talep ettiği, önemli olanın yasama faaliyetleri olduğunu dediği belirtildi.

"TATİL İÇİN ACELE ETMEYİN"

Meclis çalışmalarında aktif olarak yer almayan vekillere de gerekli uyarılarda bulunacağı söylenilen Erdoğan'ın "Eskiden genel kurul sabaha kadar çalışır, öğlen yeniden açılırdı. Yeni dönemin henüz bir yılı yeni doldu. Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın" talimatını ilettiği açıklandı.

Yabancı Okul Krizinin Perde Arkası: Hayalet Öğrenciler Devrede Yabancı Okul Krizinin Perde Arkası: Hayalet Öğrenciler Devrede

ERDOĞAN'DAN SÖZDE HAYVANSEVERLERE TEPKİ
Başıboş sokak köpekleri teklifinin komisyon değerlendirmeleri sırasındaki muhalefetin görüşü ile TBMM içerisinde kurallara aykırı eylemlerde bulunan sözde hayvanseverlere tepki gösteren Erdoğan "Meclis çok çirkin ve rezil görüntülere sahne oldu. Yaptıklarıyla bizi dünyaya rezil ediyorlar. Milletvekillerimiz, bu tür görüntülere müsaade etmemeli. Bu problemi kökten çözmemiz gerekiyor. İnsanlarımızın güvenliği bize emanet" açıklamalarında bulundu.