İki İlçede Daha Orman Yangını Çıktı! Karayolu Trafiğe Kapatıldı İki İlçede Daha Orman Yangını Çıktı! Karayolu Trafiğe Kapatıldı

Olay, saat 15.00 civarında Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi 3752 sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanda gerçekleşti. Mehmet Y., bir hafta önce ayrıldığı kız arkadaşının yaşadığı binaya geldi. Kız arkadaşının evde olmadığını öğrenen Y., apartmanın önünde beklemeye başladı. Telefonla kız arkadaşına ulaşamayan ve onun Kaş'ta tatilde olduğunu öğrenen Y., kente dönmesini istedi.

Olumsuz yanıt alan ve telefonda bağırarak konuşan Mehmet Y., yanındaki tabanca ile apartmanın çevresinde dolaşmaya başladı. Y.'nin tabanca ile apartmanda bağırması, çevredeki sakinleri rahatsız etti ve durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Polis ekipleri, apartmandan çıkmayan Mehmet Y.'ı ikna edemeyince özel harekat ekipleri çağrıldı. Özel harekat polisleri operasyon yapmaya hazırlanırken, Mehmet Y., tabancasını karnına doğrultup bir el ateş etti. Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Mehmet Y., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi süreci polis gözetiminde devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.