Güncel

Gençlere özel sinema ve indirim kampanyası resmen başladı! İşte detaylar...

Turkcell, 30. yılına özel olarak gençler için sinema bileti ve indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyanın detayları...

Abone Ol

Turkcell, 30. yıl kutlamaları kapsamında gençlere özel fırsatlar sunacağını duyurdu. '1 sinema biletine 1 sinema bileti hediye' kampanyası ile gençler, pazartesi ve çarşamba günleri sinemaya daha uygun fiyatlarla gidebilecek. GNÇ kullanıcıları ayrıca seçili uygulama ve restoranlarda yapacakları harcamalar karşılığında 100 TL indirimden faydalanabilecek.

Ali Taha Koç'tan açıklamalar

Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, kampanyanın gençlerin kültürel ve sanatsal etkinliklere katılımını teşvik etmeyi amaçladığını belirtti. "Turkcell olarak 30. yılımızı kutladığımız bu dönemde, gençlerimize sunduğumuz yenilikçi fırsatlarla onların hayatlarına değer katmaya devam ediyoruz. Sinema kampanyamızla gençlerimizin yanında olmaktan mutluyuz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan destek

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, Turkcell'in Bakanlık tarafından yeniden hayata geçirilen 'Sinema Bilet Sistemi' uygulamasına ilk destek veren kurum olmasının değerli olduğunu belirtti. Güven, "Bu iş birliğinin diğer kurumlara örnek olacağına ve sanatı daha erişilebilir kılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.