Isparta'da babası Osman Zeybek'i bıçakla öldüren üniversite öğrencisi Döndü Zeybek'in ifadesi ortaya çıktı. Olay, 29 Temmuz günü saat 23.30 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde meydana geldi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Döndü Zeybek ile babası Osman Zeybek arasında tartışma çıktı.

Soykırımcı İsrail Gazze'de Aracı Hedef Aldı: En Az 5 Filistinli Öldü Soykırımcı İsrail Gazze'de Aracı Hedef Aldı: En Az 5 Filistinli Öldü

Tartışmanın büyümesiyle Döndü Zeybek, babasını göğüs bölgesinden bıçakladı. Ağır yaralanan Osman Zeybek, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay sonrası gözaltına alınan Döndü Zeybek, ifadesinde babası ile annesinin yaklaşık 6 yıl önce boşandığını, olay günü iki kız kardeşi ve annesiyle köyde bir düğüne katıldıklarını ve burada babasının da bulunduğunu belirtti.

Zeybek'in ifadesinde, "Babam annemden 6 yıl önce boşandı. Annem ve iki kız kardeşimle düğüne gittik. Babam daha önce bana zarar verdi. Evden aldığım bıçakla evin yakınlarında babamla karşılaştım. Bıçağı göğsüne sapladım" dediği öğrenildi.