Güncel

İzmir'de evlat dehşeti! Uyuşturucu bağımlısı genç anne ve babasını öldürüp intihar etti

İzmir'in Torbalı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, anne ve babasını öldürdükten sonra intihar etti.

Abone Ol

İzmir'in Torbalı ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir genç, anne ve babasını öldürdükten sonra intihar etti. 25 yaşındaki Kamil Yılmaz'ın, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladığı belirtildi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Kamil Yılmaz, anne ve babasına tabancayla ateş etti. Olay sonucunda anne ve baba yaşamını yitirirken, katil oğul ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Silah seslerini duyan ailenin 13 yaşındaki kız çocuğu A.D.Y., odada yaşananları görerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne ve baba hayatını kaybederken, ağır yaralı olan Kamil Yılmaz ise Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi devam eden Kamil Yılmaz'ın hayati tehlikesi bulunuyor.

Olayın ardından ailenin sosyal medya hesaplarında paylaşılan mutlu anılar gözler önüne serildi. Sevilay Yılmaz'ın oğlunu askere uğurlarken çekilen sarılış fotoğrafları ve Kamil Yılmaz'ın iş yerinde oğluyla çektirdiği kareler, geride kalan acı hikayenin yürekleri dağladı.

Kamil Yılmaz'ın kız kardeşi A.D.Y., polis ekipleri tarafından dayısına teslim edilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.