İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik Kahramanlar Operasyonları kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli'de 37 kişinin yakalandığını duyurdu. Aynı operasyonlar kapsamında Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildiği.

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Serhat Akın Silahlı Saldırıya Uğradı Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Serhat Akın Silahlı Saldırıya Uğradı

Yapılan operasyonu sosyal medya hesabından duyuran Bakan Ali Yerlikaya, "  Bölücü terör örgütüne yönelik "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı." şeklinde açıklama yaptı.

Sınır ötesine kaçmaya çalışan 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada aynı operasyonlar kapsamında Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya'dan kararlılık mesajı
İçişleri Bakanı Yerlikaya teröristlere ve onların işbirlikçilerine yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Bakan Yerlikaya "Teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlıyız
Jandarma genel komutanlığı ve emniyet genel müdürlüğü tem başkanlıklarımızı, il emniyet müdürlüklerimizi ve il jandarma komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. 
Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle, son terörist etkisiz hale getirinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir!

kahramanlar-operasyonu-nda-37-kisi-daha-16394942_7891_m