Ankara'nın Keçiören ilçesinde, Yayla Mahallesi'nde meydana gelen komşu kavgası, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Özgür Özel, Boğaz’daki Kaçak Villa İnşaatına İlişkin Açıklama Yaptı Özgür Özel, Boğaz’daki Kaçak Villa İnşaatına İlişkin Açıklama Yaptı

Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi 1422. Sokak'ta gece saatlerinde, daha önce de aralarında tartışma yaşanan komşular yeniden karşı karşıya geldi. Bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. M.E. isimli şahıs, yanında taşıdığı silahla komşuları M.Z., M.Ö., M.Z. ve Ş.Z.'ye ateş açtı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, M.Z., M.Ö. ve M.Z.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Ş.Z. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Ş.Z.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. M.E.'nin gözaltına alındığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.