• DOLAR 34,14 %-0.19
  • EURO 37,79 %-0.16
  • ALTIN 2.917,27 %-0.22
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.898 %0.33
  • ETHERIUM 2.343 %-2.13
18°
4 ay önce Güncel

PTT, emeklilere özel sunduğu kredi fırsatını genişleterek, 101.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredi, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına yardımcı olacak. İşte kredi hakkında detaylar ve başvuru süreci haberimizde.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan kılavuz kapsamında, öğretmenler yaz tatilinde ek gelir elde edebilecekler. Destekleme ve yetiştirme kursları sayesinde, belirli branşlardaki öğretmenler öğrencilere ders vererek ayda 30 bin TL'nin üzerinde ek gelir elde edebilecek. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları son dönemde dikkat çekici bir şekilde yukarı yönlü hareketlilik gösteriyor. ABD'den gelen ılımlı enflasyon verisi sonrası altın fiyatları ons altın öncülüğünde yükseldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulunarak tarih ve rakam verdi. İşte altın piyasasındaki son gelişmeler ve İslam Memiş'in değerlendirmeleri....

4 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklamaya göre, Nisan ayında Türkiye genelinde konut satışları, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 oldu.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, polenlere yönelik dikkat çeken uyarılarda bulundu. Koca açıklamalarında, "Nisan ayı gibi başlar, etkisi Temmuz’a kadar sürebilir. Uzmanımızdan bilgi alalım" ifadelerini kullandı.

4 ay önce Güncel

Yunanistan takımlarından biri olan Panathinaikos ile teknik direktörü Fatih Terim, yollarını ayırdığını duyurdu. Fatih Terim konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

4 ay önce Güncel

Türkiye'de kamu kurumlarında sıkı tasarruf dönemi başladı. Adalet, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Milli Savunma ve Tarım Bakanlıkları, kamu bütçesindeki yükü hafifletmek amacıyla çeşitli tedbirler alarak tasarruf paketini uygulamaya koydu.

4 ay önce Güncel

Milyonlarca emekli, Temmuz ayında yapılacak zam oranlarını merakla beklerken, refah payı ile ilgili yeni ipuçları gündeme geldi. Haziran ayı enflasyon verileri ile netlik kazanacak zam oranları, emeklilerin maaşlarına önemli bir artış getirebilir.

4 ay önce Güncel

Kayseri'nin Talas ilçesinde, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızı hakkında müstehcen ifadeler kullanan S.G. (35), polis tarafından gözaltına alındı.

4 ay önce Güncel

Ülkemizin büyük bir bölümünde ev fiyatları enflasyona göre değerlendirildiğinde, aşağı yönlü bir seyir izliyor. Son paylaşılan veriler kapsamında son 10 aydır fiyatlar düşüş eğiliminde. Bazı büyükşehirlerde de fiyatlar eri çekilmeye başladı. İşte konut piyasasına dair merak edilenler..