• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,84 %0.14
  • ALTIN 2.923,68 %0.27
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.998 %-0.58
  • ETHERIUM 2.358 %-1.09
16°
4 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve emekli, Temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla takip ediyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bugün yayımladığı anketle enflasyon tahmini değişti. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü güncellendi. İşte memur ve emeklinin zam oranı için muhtemel oranlar...

4 ay önce Güncel

Bir özel hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgin'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi. Doktor Fatih A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak.

4 ay önce Güncel

Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere müjdeleri peş peşe sıraladı. Küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık yapanlar ile genç ve kadın çiftçilere destek paketinde artış yapıldığını açıklayan Erdoğan, "Tarımın ana vatanı olan Anadolu'da yerelden kalkınma ilkesi ile kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz" dedi.

4 ay önce Güncel

TOKİ, konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar için iki ilde uygun fiyatlı konut satışına başlıyor. Başvuru şartları ve detaylar açıklandı.

4 ay önce Güncel

Koçtaş ve Migros, yeni bir işbirliği kapsamında müşterilerine özel avantajlar sunan kampanyalarını duyurdu. Kampanya kapsamında, belirli tutarlarda alışveriş yapan müşteriler, Migros'tan 200+100 TL puan kazanma şansına sahip olacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2025 yılı ve sornasında kaç öğretmen ataması yapılacağı konusunda ilk bilgileri paylaştı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere yönelik yeni teşvik ve kredi imkanlarını açıkladı. İlk defa üretim yapacak çiftçilere faiz indirimi sağlanacak ve ekipman kredisi 150 bin liradan 250 bin liraya çıkarılacak.

4 ay önce Güncel

Memur ve emekliler için merakla beklenen oranlar açıklandı. 2024 yıl sonu enflasyon beklentisi doğrultusunda maaş zammı oranları gün yüzüne çıkmaya başladı.

4 ay önce Güncel

Yurtdışına çıkmak isteyen vatandaşlar için vize işlemlerinde önemli bir değişiklik yapıldı. Artık vize işlemleri Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından yürütülecek. Bu değişiklik, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilen teklifle resmileşti.