• DOLAR 34,26 %0.32
  • EURO 37,83 %0.12
  • ALTIN 2.926,65 %0.37
  • BİST100 8.909 %0.13
  • BITCOIN 61.200 %0.89
  • ETHERIUM 2.387 %1.19
25°
4 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi otopark ücretlerini artırdı

4 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve Ankara Emniyeti’ndeki gelişmelere değinen Bahçeli, "Kumpasçılarla işimiz olamaz. Kalkışmaya neden olanların başı mutlaka ezilmelidir" dedi.

4 ay önce Güncel

Bayraktar TB3 silahlı insansız hava aracı, üç gün boyunca peş peşe gerçekleştirdiği test uçuşlarını başarıyla tamamladı. BAYKAR Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya üzerinden bu önemli gelişmeyi paylaştı.

4 ay önce Güncel

Temmuz ayında memurların maaşlarına ve maaş kalemlerine yapılacak toplu sözleşme zammı ile bir önceki toplu sözleşme zammından kalan enflasyon farkı kadar bir güncelleme gelecek. Bu kapsamda öğretmenlik kariyer basamaklarına ait tazminatlar da zamlanacak. Enflasyon beklentilerine göre memur maaşlarına yüzde 20 civarında bir zam yapılması öngörülüyor.

4 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ardından başlayan 'siyasette normalleşme' süreci kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kendisini parlatmaya çalıştığı' yönündeki iddialara ilk kez yanıt verdi. Özel, bu iddiaları CHP'li bazı kişilerin ortaya attığını belirterek, "Bu özgüvensizlik bana hakarettir. Aldığımız başarıya rağmen benim parlamam için Erdoğan'a ihtiyaç varsa, biz bitmişiz demektir" dedi.

4 ay önce Güncel

Kamuda çalışan personel için önemli bir düzenleme resmen yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Tasarruf Tedbirlerine dair Genelge, Resmi Gazete’de yayımlanarak uygulamaya kondu. Yeni genelgeye göre, kamu personelinin fazla mesai ve izin uygulamalarında köklü değişiklikler yapıldı.

4 ay önce Güncel

Erdemir, 2024 yılı için saat ücretli pozisyonlarda yeni çalışanlar istihdam edeceğini duyurdu. Çeşitli işletme ünitelerindeki ihtiyaçlar doğrultusunda toplu işe alım yapılacak.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine yönelik ekonomik destek sağlayan Evde Bakım Yardımı ödemelerinin bu ay hesaplara yatırıldığını açıkladı. Toplam 4,2 milyar TL'lik ödeme hak sahiplerine ulaştırıldı.

4 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), seçim sonuçlarını değerlendirmek ve gelecekteki stratejilerini belirlemek amacıyla Kızılcahamam'da kampa giriyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlık edeceği bu kampa, partili belediye başkanları katılacak.

4 ay önce Güncel

Yetkili sendika ile hükümet arasında yapılan 7. Toplu Sözleşme görüşmeleri sonucunda, öğretmenlere verilecek eğitim öğretim ödeneği belirlenmiş oldu. Eylül ayında öğretmenlerin hesaplarına yatacak bu ödenekte, uygulanacak zam ile birlikte artış sağlanacak.