• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.51
  • ALTIN 2.926,92 %1.07
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.850 %-2.54
  • ETHERIUM 2.495 %-3.85
10°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir okulda yaşanan şiddet olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Olayda, bir öğrenci velisi okula gelerek sınıf içerisinde öğretmenleri darp etti. Bu menfur olay, eğitim camiasında büyük bir tepkiyle karşılandı.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı yeni karar doğrultusunda okul önlerinde seyyar satıcıların satış yapması yasaklanacak ve öğrencilerin bu satıcılardan yiyecek ve içecek alması engellenecek.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırladığı Yeni Müfredat, Talim Terbiye Kurulu'nun onayını aldı. Bu müfredat, kademeli olarak yeni eğitim öğretim döneminde uygulanmaya başlanacak ve okul öncesi düzeyi de bu yeni müfredattan etkilenecek sınıf kademelerinden biri olacak.

4 ay önce Güncel

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencisi 22 yaşındaki C.D., kaldığı yurt odasında ölü bulundu. C.D.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getirmek için somut adımlar atacağını açıkladı. Yıldırım, Cumartesi günü oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Londra'ya gideceğini belirterek, "Bu hafta sonu ben de Londra'ya gideceğim. Maç bahane. Görüşüp anlaşacağız, Mourinho'yu getireceğiz" dedi.

4 ay önce Güncel

İsrail'in Refah'taki son saldırısının yankıları henüz dinmemişken, insanlık dışı bir saldırıya daha imza atıldı. İsrail, Mevasi'deki çadır kenti bombalayarak 21 masum insanın hayatını kaybetmesine neden oldu. Saldırının ardından kaydedilen videolarda çığlıklar duyulurken, dünya bu vahşeti kınadı.

4 ay önce Güncel

Tiroit hormonlarının dengesi, sağlıklı bir yaşam için kritik öneme sahip. Eksikliği ve fazlalığı ciddi sağlık sorunlarına neden olabiliyor.

4 ay önce Güncel

Sıfır araç fiyatlarında yapılan 300 bin TL'lik indirim, stokçuluk yapan galericiler için büyük bir darbe oldu. Bayiler indirim yarışına girdi.

4 ay önce Güncel

İstanbul Pendik'te meydana gelen dehşet verici olayda, 79 yaşındaki Nihat Salih'in cesedi 8 parçaya bölünmüş halde birden fazla çöp konteynerinde bulundu. Olay, öğle saatlerinde bir çöp konteynerinde erkek cesedi parçalarının bulunmasıyla ortaya çıktı. Yakın çevrede yapılan araştırmalar sonucu, cesedin farklı konteynerlere dağıtıldığı belirlendi.

4 ay önce Güncel

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), iki aylık aranın ardından bugün Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen bu yılın üçüncü MGK toplantısı, Türkiye'nin sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları ve İsrail'in Filistin'deki saldırıları başta olmak üzere yoğun bir gündeme sahip.