• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
21°
3 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 16 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

3 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Temmuz 2024'te memur ve emeklilere yapılacak maaş zammını açıkladı. Ancak, asgari ücrete zam yapılmayacağını belirtti.

3 ay önce Güncel

Türkiye genelinde yüz binlerce 8. sınıf öğrencisi, heyecanla bekledikleri Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katıldı. Ancak, her sene olduğu gibi bu yıl da çeşitli aksilikler yaşandı.

3 ay önce Güncel

Emekliler için bankaların sunduğu promosyon ödemelerinde büyük bir yarış yaşanıyor. Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak zam beklenirken, bankalar da emekli promosyonlarını güncelledi. İşte bankaların sunduğu yeni promosyon rakamları ve detaylar.

3 ay önce Güncel

İstanbul Küçükçekmece'de bir binanın çökmesi sonucu 7 kişi enkazdan yaralı olarak çıkarıldı. İstanbul Valisi Davut Gül, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 Haziran Ulusal Fenilketonüri Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye'nin fenilketonüri (PKU) hastalığının en sık görüldüğü ülkelerden biri olduğunu belirtti. Koca, erken teşhis konan bebeklerin uygun bir diyetle sağlıklı bir yaşam sürdürebileceğine dikkat çekti.

3 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından işletilen plajlar, 15 Haziran'da yaz sezonunu açıyor. İBB, 2024 yaz sezonu için plaj giriş ücretlerini de açıkladı.

3 ay önce Güncel

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, bugün itibariyle başladı. Türkiye genelinde 1 milyon 38 bin öğrenci, bu önemli sınavda ter dökecek.

3 ay önce Güncel

Türk lirası, Mayıs ayında da değer kazanmaya devam ederek son 33 ayın rekorunu kırdı. Bu gelişmelerin ardından ABD'li dev banka JP Morgan, yıl sonu dolar/TL tahminini aşağı yönlü revize etti.

3 ay önce Güncel

Hükümet, bazı meslek gruplarına yönelik peşin vergi uygulamasını hayata geçirmek için çalışmalarını hızlandırdı.