• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,55 %0.04
  • ALTIN 2.930,42 %1.42
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.051 %2.31
  • ETHERIUM 2.440 %1.65
24°
4 ay önce Güncel

Afyonkarahisar Valiliği, Irak uyruklu bir kişinin ruhsat talebinin reddedilmesiyle ilgili olarak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın yazılı ifadesini talep etti. Valilik, gerekçeli dilekçede, söz konusu kişinin spor salonu açma talebiyle başvuruda bulunduğunu ve gerekli evrakları teslim ettiğini, ancak evrak teslimine ilişkin herhangi bir alındı belgesi verilmediğini belirtti.

4 ay önce Güncel

Türk Telekom'un yönetiminde önemli bir değişiklik yaşandı. Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Dr. Ömer Fatih Sayan'dan boşalan koltuğa Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu getirildi. Ömer Fatih Sayan ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

4 ay önce Güncel

Konut kiralarında uygulanan yüzde 25'lik tavan zam oranı, 2 Temmuz 2024'te sona erecek. 2022'de 1 yıllığına yürürlüğe giren uygulama, 2023'te bir yıl daha uzatılmıştı. Ancak, zam sınırının devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

4 ay önce Güncel

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, kayın biraderini belediyede müdür olarak atadı. Özer "başka birini bulamadım" dedi.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler, yaz tatilinde de ek gelir elde edebilecekleri sınav görevleri için başvuruda bulunabilirler. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), öğretmenlerin başvurabileceği beş adet sınav görevi açtı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları için son günlere yaklaşıyor. Öğretmenlerin bu süreci kaçırmamaları için dikkat etmeleri gereken detaylar haberimizde...

4 ay önce Güncel

Altın fiyatları, yeni güne yükselişle başlayarak yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte güncel rakamlar ve altın piyasasındaki son durum...

4 ay önce Güncel

Uşak'ta bir Tarım Kredi Market şubesinde meydana gelen olayda, gasp etmeye çalıştıkları market çalışanını sokak ortasında tekme tokat darp ederek bıçaklayan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

4 ay önce Güncel

Karne günü yaklaşırken, öğrenciler yaz tatilini verimli geçirmek için planlar yapmaya başladı. Bu kapsamda destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), öğrenciler için büyük fayda sağlıyor. Peki, DYK başvuruları hangi tarihte başlayacak? İşte detaylar…

4 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi okullarda yatılılık, bursluluk, sosyal yardımlar ve okul pansiyonları yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 6 Haziran 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.