• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.502 %-0.45
  • ETHERIUM 2.661 %0.05
30°
3 ay önce Güncel

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, kayın biraderini belediyede müdür olarak atadı. Özer "başka birini bulamadım" dedi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler, yaz tatilinde de ek gelir elde edebilecekleri sınav görevleri için başvuruda bulunabilirler. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), öğretmenlerin başvurabileceği beş adet sınav görevi açtı. İşte detaylar...

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 yılı iller arası yer değiştirme başvuruları için son günlere yaklaşıyor. Öğretmenlerin bu süreci kaçırmamaları için dikkat etmeleri gereken detaylar haberimizde...

3 ay önce Güncel

Altın fiyatları, yeni güne yükselişle başlayarak yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte güncel rakamlar ve altın piyasasındaki son durum...

3 ay önce Güncel

Uşak'ta bir Tarım Kredi Market şubesinde meydana gelen olayda, gasp etmeye çalıştıkları market çalışanını sokak ortasında tekme tokat darp ederek bıçaklayan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

3 ay önce Güncel

Karne günü yaklaşırken, öğrenciler yaz tatilini verimli geçirmek için planlar yapmaya başladı. Bu kapsamda destekleme ve yetiştirme kursları (DYK), öğrenciler için büyük fayda sağlıyor. Peki, DYK başvuruları hangi tarihte başlayacak? İşte detaylar…

3 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi okullarda yatılılık, bursluluk, sosyal yardımlar ve okul pansiyonları yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 6 Haziran 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 ay önce Güncel

İstanbul Küçükçekmece'de geçtiğimiz pazar günü kendiliğinden çöken bina, şehirdeki diğer riskli yapıların durumunu bir kez daha gündeme taşıdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yüksek riskli olduğunu tespit ettiği 1,556 binadan sadece 178'ini yıkabildi.

3 ay önce Güncel

Ülkemiz genelinde, ekmek fiyatlarına güncelleme yapılıyor. Denizli'de, marketlerde ve bakkallarda 8 TL'lik fiyattan satışa sunulan 210 gramlık ekmeğin, bugünden itibaren 10 TL olacağı belirtildi.

3 ay önce Güncel

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından hükümet ve parti politikalarında yapılması planlanan değişimleri tartışmaya açtı. Ekonomi ve sağlık sistemi, seçmen şikayetlerinde en ön sıralarda yer aldı.