• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.449 %3.21
21°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), üzerinde çalıştığı "Öğretmen Meslek Kanunu" taslağına göre, yetersiz performans sergileyen öğretmenler görevlerinden alınacak.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan mesleki çalışma programlarına katılmak isteyen öğretmenler için başvuru süresini uzattı.

4 ay önce Güncel

Bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, adayları uyardı. Sınava girecek öğrencilerin mağdur olmamaları için dikkat etmeleri gereken noktaları açıkladı.

4 ay önce Güncel

Türk Telekom, 1 Temmuz 2024 itibarıyla internet tarifelerinde yüzde 15 zam yapacağını duyurdu. İşte güncellenen fiyatlar...

4 ay önce Güncel

Muğla'nın ardından Sakarya'da da toplu ulaşım öğrencilere ücretsiz hale getirildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz ve indirimli ulaşım uygulaması, 3 Haziran Pazartesi günü itibarıyla hayata geçti.

4 ay önce Güncel

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uçak biletlerinde tavan fiyatlarında önemli bir artışın gerçekleşeceğini duyurdu. İç hat uçuşları için belirlenen tavan fiyatlar, yapılan zamla birlikte 1 Ağustos'tan itibaren 4 bin TL'ye yükselecek.

4 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve döviz kurundaki değişimlerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında indirim tutarı netleşti. Cuma gününden itibaren geçerli olacak bu indirim, araç sahiplerine rahat bir nefes aldıracak.

4 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesinde, 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz, aracına düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaretinin 11 Haziran günü saat 16.00’da gerçekleşeceğini açıkladı.

4 ay önce Güncel

İletişim Başkanlığı, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi aracılığıyla gerçek dışı haber ve paylaşımları ifşa etmeye devam ediyor. Son olarak, "Okula gelmeyen yabancı öğrencilere karne verilecek" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.