• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.850 %0.24
  • ETHERIUM 2.469 %1.16
18°
4 ay önce Güncel

“Okul Turnuvasında Skandal Olay: Bir Öğrenciye Madalya Takılmadı” haberine ilişkin açıklama

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hükümetin kararlı bir şekilde uyguladığı programın olumlu etkilerini görmeye devam ettiklerini belirtti. Yılmaz, "Girmiş olduğumuz dezenflasyon döneminde ilerlerken, sürdürülebilir ve kaliteli büyümeyle işgücü potansiyelini harekete geçirmeye, yeni istihdam imkanları oluşturmaya ve vatandaşlarımızın uzun vadeli refahını artırmaya devam edeceğiz" dedi.

4 ay önce Güncel

Isparta'da, Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında kopya çekmeye çalışan bir kişi, sınav gözetmenlerinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Kopya düzeneğiyle yakalanan M.E.E. adlı kişi, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da son günlerde Boğaz'da oluşan köpükler ve Avcılar sahillerinde görülen müsilaj endişe yaratıyor. Çevre uzmanları, deniz kirliliği ve sıcak havaların etkisiyle ortaya çıkan bu durumun deniz ekosistemi ve insan sağlığı için risk oluşturabileceği uyarısında bulunuyor.

4 ay önce Güncel

Özgür Özel'in sık sık gündeme getirdiği erken seçim konusuyla ilgili yapılan son ankette ilginç sonuçlar ortaya çıktı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Çevirme köyünde, hayvancılıkla uğraşan köylüler çoban bulma sıkıntısı yaşıyor. Köydeki hayvancılar, yüksek maaş tekliflerine rağmen çoban bulamıyor ve bu durum hayvanlarını satma noktasına getiriyor.

4 ay önce Güncel

Temmuz ayında emekli maaş zammı ve promosyonları hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için merak edilen detaylar.

4 ay önce Güncel

Türkiye genelinde 21 ilde cami ve müftülüklere Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 1009 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İşte başvuru şartları ve detaylar.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanan hububat alım fiyatlarına ilişkin tepkiler üzerine çiftçinin taleplerine müdahil oldu. Çiftçiler, hem bireysel olarak hem de sivil toplum kuruluşları aracılığıyla alım fiyatlarının güncellenmesini istiyor.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ihracatçılara ilişkin döviz bozdurma zorunluluğunu yüzde 40'tan yüzde 30'a indiren yeni düzenlemenin bugün itibarıyla yürürlüğe girdiğini açıkladı. Bu değişiklik, ihracat bedellerinin ve döviz kazandırıcı hizmet kazançlarının satış yükümlülüğünün yüzde 30'a çekilmesini öngörüyor.