• DOLAR 34,09 %-0.01
  • EURO 37,99 %0.16
  • ALTIN 2.819,30 %0.11
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 60.124 %-1.34
  • ETHERIUM 2.318 %-2.07
20°
3 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. Ancak Isparta'da sınav sırasında hazırladığı elektronik düzenekle Yapay Zekaya soruları çözdürmek isteyen 2 kişi yakalandı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Kararlılıkla uyguladığımız programımızın olumlu sonuçlarını görmeye devam ediyoruz. İşsizlik verisi yüzde 8,5 oranıyla azalmaya devam etmektedir" dedi.

3 ay önce Güncel

ÖMK Taslağıyla Öğretmenlere Yeni Görev: Merkezi ve Mahalli Sınavlarda Zorunlu Görev

3 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan şiddet dolu cinayet, yeni detaylarla daha karmaşık bir hal aldı. İddialara göre, 18 yaşındaki genç kız İpek Akgül, bir cinayet emri üzerine birini infaz etmek için işe alındı. Ancak iddialara göre, infaz girişimi sırasında yaralanan Akgül, azmettiricileri tarafından öldürüldü. Olayın arka planında, 10 bin TL karşılığında cinayet işleyen bir tetikçi olduğu ortaya çıktı.

3 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) nisan ayı iş gücü istatistikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Ekonomimiz, istihdam üretmeye devam ediyor. İşsizlik oranımız, son 11 yılın en düşük seviyesinde" dedi.

3 ay önce Güncel

“Okul Turnuvasında Skandal Olay: Bir Öğrenciye Madalya Takılmadı” haberine ilişkin açıklama

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hükümetin kararlı bir şekilde uyguladığı programın olumlu etkilerini görmeye devam ettiklerini belirtti. Yılmaz, "Girmiş olduğumuz dezenflasyon döneminde ilerlerken, sürdürülebilir ve kaliteli büyümeyle işgücü potansiyelini harekete geçirmeye, yeni istihdam imkanları oluşturmaya ve vatandaşlarımızın uzun vadeli refahını artırmaya devam edeceğiz" dedi.

3 ay önce Güncel

Isparta'da, Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında kopya çekmeye çalışan bir kişi, sınav gözetmenlerinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Kopya düzeneğiyle yakalanan M.E.E. adlı kişi, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 ay önce Güncel

İstanbul'da son günlerde Boğaz'da oluşan köpükler ve Avcılar sahillerinde görülen müsilaj endişe yaratıyor. Çevre uzmanları, deniz kirliliği ve sıcak havaların etkisiyle ortaya çıkan bu durumun deniz ekosistemi ve insan sağlığı için risk oluşturabileceği uyarısında bulunuyor.

3 ay önce Güncel

Özgür Özel'in sık sık gündeme getirdiği erken seçim konusuyla ilgili yapılan son ankette ilginç sonuçlar ortaya çıktı. İşte detaylar...