• DOLAR 34,11 %0.06
  • EURO 38,01 %0.28
  • ALTIN 2.817,81 %0.06
  • BİST100 9.774 %0.16
  • BITCOIN 59.980 %1.66
  • ETHERIUM 2.312 %-0.04
21°
3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Görüşme sonrası yapılan açıklamalarda asgari ücret, emekli maaşları ve yeni anayasa gibi konular ele alındı.

3 ay önce Güncel

Asya Altyapı Yatırım Bankası (AIIB) Başkanı Jin Liqun, Türkiye'ye yönelik finansman miktarını artırma planlarını açıkladı.

3 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) kopya çeken bir aday, 2 yıl boyunca sınavlara ve yerleştirmelere katılamayacak.

3 ay önce Güncel

Dar gelirli vatandaşlar için doğalgaz faturalarını hafifletecek yeni bir düzenleme üzerinde çalışmalar başladı. Bu düzenleme ile düşük gelirli aileler, daha düşük tarifeler üzerinden doğalgaz faturası ödeyebilecek.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'nda artan et tüketimi ve tatlıların etkisiyle sağlığa dikkat etmek önem kazanıyor. Diyetisyen Emine Ayvaz, sağlıklı bir bayram geçirmek ve kilo almamak için alınması gereken önlemleri paylaştı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere Beştepe'den hareket eden Erdoğan'ın bu ziyareti, siyasette önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği iki tahvil ihalesiyle toplamda 57 milyar 869 milyon lira borçlanma gerçekleştirdi. İhaleler, piyasanın dikkatini çekerken, Hazine'nin borçlanma stratejisi ve faiz oranları merak konusu oldu.

3 ay önce Güncel

Dahiliye Uzmanı Dr. Mehmet Acımış, aşırı su tüketiminin zehirlenme ve ölümle sonuçlanabileceği konusunda uyarıda bulundu. "Bol su içmek, herkes için uygun değil" diyen Dr. Acımış, gereksiz ve aşırı su tüketiminin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'na yaklaşırken otomobil piyasasında durgunluk yaşanıyor.

3 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da, vergi gündeminin yarattığı belirsizlikle başlayan kayıplar yeni haftada da sürüyor. BIST 100 endeksi, mart ayından bu yana ilk kez 5 gün üst üste negatif kapanış gerçekleştirdi. Piyasa, vergi gündeminin netleşmesini beklerken, yatırımcılar endişeli.