• DOLAR 34,10 %0.23
  • EURO 37,97 %0.25
  • ALTIN 2.811,84 %-0.47
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 60.551 %4.85
  • ETHERIUM 2.374 %3.37
22°
3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Habertürk'te Fevzi Çakır'ın sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, öğretmen atamaları ve eğitim sistemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, 20 bin öğretmen atamasının ne zaman yapılacağı konusunda detaylar verdi.

3 ay önce Güncel

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında ortaya atılan bir iddia, tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. Geçen hafta programa katılan Mehmet, nikahsız yaşadığı Güllü'nün evden kaçtığını belirtti. Bu olayın ardından ortaya çıkan iddialar ise herkesi şaşkına çevirdi.

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide etkinliği ve adaleti artırmayı hedefleyen vergisel düzenlemeleri içeren bir paketin yakın zamanda TBMM'ye sunulacağını açıkladı. Ancak borsaya yönelik taslak vergi çalışmasının, ilgili taraflardan gelen geri bildirimler doğrultusunda yeniden değerlendirilmek üzere bir süreliğine ertelendiğini belirtti.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye genelindeki eğitim sisteminde yapılan olumlu gelişmelerin yeterince medyada yer bulmadığını söyledi. Bakan Tekin, ülke genelinde 1 milyonun üzerinde öğretmen ve 75 binin üzerinde okul bulunduğunu hatırlatarak, "Yapılan iyi şeyler hiç gündeme gelmiyor" dedi.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile Madrid’de düzenlenen ortak basın toplantısında İspanyol bir gazetecinin Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili sorusuna sert bir yanıt verdi.

3 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı dinlemelerle ilgili iddialara yönelik soruşturma kapsamında mülkiye başmüfettişlerini görevlendirdiğini ve çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

3 ay önce Güncel

Gaziantep'te, saç ekimi için özel bir hastaneye başvuran Yasin Dibo (46), operasyon sırasında hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3 ay önce Gündem

16 milyon emeklinin gözü kulağı Temmuz ayında yapılacak zam oranına çevrildi. Emekli maaş zam oranı Temmuz'un ilk haftasında netleşecek. Beklentiler 6 aylık enflasyon ile birlikte maaşlara yüzde 25 civarında artış yapılacağı yönünde. Ancak zammın kök maaşa mı yoksa en düşük emekli maaşına mı yapılacağı konusu belirsizliğini koruyor.

3 ay önce Güncel

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhur İttifakı ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Özel'in sözlerini "siyasi nezaket atmosferine yakışmayan saygısız bir siyasi saldırganlık" olarak nitelendirdi.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, batı bölgelerde yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetli rüzgar beklendiğini açıkladı.