• DOLAR 34,03 %0.02
  • EURO 37,69 %0.30
  • ALTIN 2.755,31 %0.09
  • BİST100 9.624 %0.00
  • BITCOIN 56.200 %-0.36
  • ETHERIUM 2.320 %-0.43
21°
2 ay önce Güncel

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), provokasyon eylemlerinin şiddetlendiği Suriye'nin kuzeyine takviye birlikler sevk etti.

2 ay önce Güncel

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son yaşanan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Altun, açıklamasında Türkiye düşmanı unsurların kamu düzenini bozma çabalarını yakından takip ettiklerini belirtti.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere sevindirici haberler geldi. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bugün Milli Eğitim Bakanlığı'nın üst düzey bürokratlarıyla gerçekleştirdiği görüşme sonrası, öğretmenler için iki önemli müjdeyi duyurdu.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Haziran 2024 akşamı Kayseri'de meydana gelen olaylar sonrası sosyal medya platformu X üzerinden yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayların ardından yaklaşık 79 bin hesaptan 343 bin paylaşım yapıldığını belirtti.

2 ay önce Güncel

Ankara Çankaya Çayyolu'nda Yeni Açılan Sonax Sisa Bayisi ile Araç Bakımında Kalite ve Güven...

2 ay önce Güncel

İstanbul'da "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık, korkunç itiraflarda bulundu. Sanık Erkan Baykut, cinayeti dört ay önce kafasında kurguladığını açıkladı.

2 ay önce Güncel

Bu hafta içinde açıklanacak olan Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) verileri ile sigara ve akaryakıta yapılacak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zamları da belli olacak. TÜİK’in açıklayacağı verinin ardından benzine 2 TL 247 kuruş, motorine 2 TL 13 kuruş, oto gaza 1 TL 80 kuruş ve en ucuz sigaraya 10 TL zam gelmesi öngörülüyor.

2 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sezai Karakoç Salonu'nda düzenlenen Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 23. Üst Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Özvar, "İstihdam açısından öne çıkan alanlarda yeni programlar açıyoruz. Bunlar arasında yapay zeka, yazılım ve dijital teknolojilere yönelik olanlar özellikle öne çıkmaktadır." dedi.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, sonraki vergi paketlerinde borsaya kazanç vergisi getirmek üzere çalışma başlattıklarını açıklamasının ardından, Borsa İstanbul’da sert bir düşüş yaşandı. Borsa İstanbul 100 Endeksi, %3,33 gerileyerek 10.292 puana düştü. Bankacılık hisselerindeki kayıp ise %4’e ulaştı.

2 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ülke genelindeki bölge müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 55 sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 8 Temmuz'a kadar sürecek.