• DOLAR 34,03 %-0.01
  • EURO 37,59 %0.10
  • ALTIN 2.755,74 %0.10
  • BİST100 9.624 %-0.78
  • BITCOIN 57.355 %0.21
  • ETHERIUM 2.380 %1.15
24°
2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti.

2 ay önce Güncel

İstanbul Ticaret Odası (İTO), haziran ayında kentte perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri duyurdu. İTO'nun verilerine göre, bu ayda fiyatı en çok artan ürün limon olurken, taze fasulye fiyatı en çok düşen ürün olarak belirlendi.

2 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), tütün ürünleri ve alkol piyasasını düzenleyen yasada önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Yeni düzenlemeler arasında, tütün şirketlerinin sigara izmaritlerini temizlemek için vergi ödemesi ve yeni nesillere sigara satışının tamamen yasaklanması bulunuyor.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önemli bir uyarı yaparak 8 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

2024-2025 eğitim öğretim yılında birinci sınıfa başlayacak öğrencilerin velileri için önemli bir duyuru var. Bu yıl yapılan kayıt sistemleri ve okul dağılımlarında bazı değişiklikler yaşanmış olabilir. İşte bu konuda bilmeniz gerekenler haberimizde...

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik için belirlenen şartları düzenlerken, uzman öğretmen veya başöğretmen olamayacak durumları da belirlemiştir. İşte bu konuda detaylar...

2 ay önce Güncel

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşandığı eşini öldüren kişi aynı silahla intihar etti.

2 ay önce Güncel

Kayseri'de bir Suriyeli kız çocuğunun akrabası tarafından taciz edilmesi sonrası, Suriye'nin El Bab kentinde bir grup gösterici Türk bayrağına ve Türk tırlarına saldırdı. Bu olaylar Türkiye'de büyük öfke uyandırırken, Hatay, Gaziantep ve Kilis'te vatandaşlar sokaklara dökülerek eylemler yaptı. Benzer bir gerilim İstanbul Sultangazi'de de yaşanmak üzereydi. Polis memuru kalabalığın önüne geçerek "Milliyetçiliğin ağası da, paşası da benim. Provokasyona gelmeyin" dedi.

2 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahiplerine 50 bin TL'ye kadar eşya yardımı yapacağını duyurdu. Bu destek, "Acil-Afet Durum Yardımları" kapsamında, yangın, sel ve deprem gibi afetlerden etkilenen vatandaşlara yönelik olacak.

2 ay önce Güncel

Kripto para birimlerine yönelik değişiklikleri kapsayan Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de paylaşıldı.