• DOLAR 34,08 %0.09
  • EURO 37,66 %0.08
  • ALTIN 2.741,91 %-0.06
  • BİST100 9.738 %0.39
  • BITCOIN 57.360 %3.63
  • ETHERIUM 2.340 %0.79
27°
2 ay önce Güncel

Yurt genelinde etkili olan yüksek sıcaklıkların ardından, 3-7 Temmuz tarihleri arasında bazı bölgelerde serinleme sağlayacak gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Eylül itibarıyla dolar uçacakmış beklentileri var. Buna inanıyorlar" diyerek, altın için Cuma gününe dikkat çekti.

2 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açmasına tepki gösterdi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'ın Demiral'ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklamaları ve UEFA'nın başlattığı soruşturmayı kabul edilemez bulduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, memur maaş zammı ve enflasyon verileri hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Kahveci, enflasyonun hızının kesilmesinin ve hayat pahalılığının azaltılmasının uzun bir süre alacağını belirterek, çalışanlara ek zam ve refah payı verilmeden bu sürecin atlatılamayacağını vurguladı.

2 ay önce Güncel

Son Dakika: Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi. Erdoğan, yaptığı açıklamada "Nükleer enerji santralleriyle ilgili ciddi adımlar atacağız. Sinop Nükleer Enerji Santrali ile ilgili görüşmelerimiz var. Bu konuda ciddi adımlar atabileceğimize inanıyoruz. İlk hedef Akkuyu'yu devreye almak" dedi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, doğum izni süresinin uzatılması ve engellilere yönelik ÖTV'siz araç alımı düzenlemeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

FETÖ'nün eğitim yapılanmasına bağlı olarak sürdürülen öğrenci faaliyetlerinin sekteye uğradığı veya deşifre olabileceği durumlarda devreye girmesi için 'ARTI 1' isimli yedek birim kurduğu ortaya çıktı. Bu yapılanmanın, legal görünümlü iş yerleri kurarak Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç olmuş veya cezaevine girmiş örgüt mensuplarının sözde mağdur ailelerine yardım ettiği, her 'ARTI 1' sorumlusunun en az bir mağdur aileyle ilgilendiği ve maddi yardımda bulunduğu aktarıldı.

2 ay önce Güncel

KPSS 2024/6 tercihleri ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. İşte, başvuru şartları ve süreç hakkında detaylı bilgiler

2 ay önce Güncel

Temmuz ayıyla birlikte öğretmen maaşlarına yapılacak enflasyon düzenlemesi belli oldu. TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı enflasyon verilerine göre, öğretmen maaşlarına Temmuz ayında yüzde 19.31 oranında zam yapılacak. Enflasyon düzenlemesiyle birlikte öğretmen maaşları kademe kademe hesaplandı. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda bulunan 5 il için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Erzurum'un kuzey ve doğusu, Kars, Ardahan, Ağrı çevreleri ile Artvin'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini açıkladı.