• DOLAR 34,08 %0.09
  • EURO 37,66 %0.08
  • ALTIN 2.741,91 %-0.06
  • BİST100 9.738 %0.39
  • BITCOIN 57.360 %3.63
  • ETHERIUM 2.340 %0.79
27°
2 ay önce Güncel

Bu yıl Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024 heyecanı sürüyor. Karşılaşmalar devam ederken, maçlarda görev alan teknik direktörlerin maaşları ortaya çıktı.

2 ay önce Güncel

Ev sahibi ve kiracı olanları ilgilendiriyor. Uzun süren sessizliğin ardından kira artışları geliyor. Kiraya zam sınırı kalktı, yeni dönemin ilk zam oranı da belli oldu. Fahiş fiyatların önüne geçmek için vatandaşları koruyan 2022 yılında uygulamaya geçen zam sınırı düzenlemesi 2 Temmuz’da sona erdi. Uzmanlar kiracıları tek tek uyardı. İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Resmi Gazete'de yer alan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararına hakkında, vatandaşların adalet hizmetlerine erişmesinin kolaylaştırılmasının amaçlandığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Milyonların yakından takip ettiği memur ve emekliye uygulanacak enflasyon farkı açıklandı. SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24.73 oranında enflasyon farkı alacağı değerlendirilirken, memur ve memur emeklilerinin alacağı zam farkı yüzde 19.31 olarak kesinleşti. Yeni artışlar yalnızca memur ve emeklileri kapsamıyor. İşte yeni kıdem tazminatı tavanı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı..

2 ay önce Güncel

Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, vatandaşları serin yerler aramaya yöneltti. Ancak İstanbul'da sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamalara göre, yarın İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye'nin paylaştığı Haziran ayı enflasyon verilerinin ardından JPMorgan ve Barclays yeni raporunu yayımladı. Rapora göre, bu yıl için enflasyon tahmini aşağı yönlü olduğu değerlendirildi.

2 ay önce Güncel

Bu yıl içerisinde sendikasız olanlar daha çok zam alacak!Sendika üyesi memurlar ve sendikanın temsil ettiği memur emeklileri daha az zam alacak. Detaylar özel haberimizde…

2 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) çay ocaklarında kahve ve çay fiyatlarına yapılan zam, gündemdeki yerini koruyor. Meclis içerisinde bir fincan Türk kahvesinin fiyatı önceki 3,5 TL'den 5 TL'ye yükseldi. Çay fiyatları ise 1 TL'den 2 TL'ye çıktı. Vatandaşların dışarıda aynı kahveyi ortalama 80 TL ödediği bir dönemde, Meclis çay ocağı fiyat artışları tartışma yarattı.

2 ay önce Güncel

Dilan ve Engin Polat soruşturması tamamlandı. Savcılık çeşitli suçlardan Dilan Polat için 27 yıl hapis cezası istedi.

2 ay önce Güncel

Enflasyon rakamlarının duyurulmasının ardından 6 aylık veriler açıklandı ve memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte 65 yaş ve evde bakım maaşları da güncellendi.