• DOLAR 34,06 %0.03
  • EURO 37,69 %0.06
  • ALTIN 2.743,96 %0.57
  • BİST100 9.700 %-0.73
  • BITCOIN 57.800 %5.58
  • ETHERIUM 2.371 %3.93
22°
2 ay önce Güncel

Türk Polis Teşkilatı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan görselde, kamufle olan Mehmetçik yer aldı. Mehmetçik, dağ-bayır demeden operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türk lirasının reel değeri Haziran 2024'te Eylül 2021'den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Mayıs 2024'te 61,54 düzeyinde olan Reel Efektif Döviz Kuru Endeksi, Haziran 2024'te TÜFE bazında 0,36 puan artarak 61,90'a çıktı.

2 ay önce Güncel

Üsküdar Belediyesi, belediyeye ait ciddi taşınmazları satışa çıkardı. Eski belediye başkanı Hilmi Türkmen, güncel başkan Sinem Dedetaş'a "SAHİBİNDEN SATILIK BELEDİYE!" diyerek tepki gösterdi. 31 Mart yerel seçimlerinde el değiştiren ve CHP'nin yönetimine geçen Üsküdar Belediyesi, bir ilan sitesinde satışa konulan arsa ve dairelerle gündeme geldi.

2 ay önce Güncel

Para piyasalarında hareketli günler yaşanırken bankalar da Temmuz ayı itibarıyla ihtiyaç kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları 4 Temmuz 2024 itibarıyla güncellenen yeni oranları...

2 ay önce Güncel

Doküman Yönetim Sistemi (DYS) olarak adlandırılan sistem artık kullanılmayacak. Peki, söz konusu program yerine hangi sistem kullanılacak? İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Son günlerin en büyük tartışma konusu olan Suriyeli göçmen sayısına ilişkin İçişleri Bakanlığı'nın yeni bir adım attığı öğrenildi. Yasal olarak ülkede bulunma hakkı olan göçmenler için ise hareketliliği önlemek amacıyla ev denetimleri başlatıldı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan "Yargı paketinden hakim ve savcılara 25-30 bin lira arasında değişen tutarlarda ek zam çıktı" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

2 ay önce Güncel

Türkiye İş Bankası, İstanbul ve Ankara'da istihdam edilmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Banka, yayınladığı ilanda başvuru şartlarını ve detayları da açıkladı.

2 ay önce Güncel

Ankara Adliyesi'nde Cumhuriyet Başsavcıvekillerinin görev dağılımı Başsavcı Gökhan Karaköse tarafından belirlendi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü Genişletilmiş Oturumu'nda yaptığı konuşmada, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. Erdoğan, Gazze'de yaklaşık 40 bin masum insanın hayatını kaybettiğini, 90 bin Filistinlinin yaralandığını ve 16 binden fazla çocuğun yıkıntılar altında can verdiğini belirtti. Bu durumun, uluslararası sistemin meşruiyetini kaybettiğinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.