• DOLAR 34,01 %0.09
  • EURO 37,74 %0.15
  • ALTIN 2.731,21 %0.10
  • BİST100 9.771 %0.00
  • BITCOIN 54.971 %0.57
  • ETHERIUM 2.295 %0.56
16°
2 ay önce Güncel

İOKBS sonuçlarına göre binlerce öğrenci burs almaya hak kazandı. Peki, bu öğrencilerin burs ücretleri ne zaman yatacak ve yapılan zamla birlikte burs miktarı ne kadar oldu?

2 ay önce Güncel

Yeni öğretmenlik meslek kanunu ile atanan öğretmenler, bir yıl boyunca Milli Eğitim Akademilerinde eğitim alacaklar. Bu eğitimleri, üniversite eğitimcileri, başöğretmenler, uzman öğretmenler ve kıdemli öğretmenler verecek.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan rehber öğretmenler, Adalet Bakanlığı'nın danışmanlık tedbirlerini planlayıp sona erdirdiklerinde ek ücret alacaklar. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ordu, Giresun, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevreleri ile Van'ın kuzey ve doğu ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

2 ay önce Güncel

Pandemi sonrası iş dünyasında büyük değişiklikler yaşanıyor. Türk Telekom iştiraki AssisTT, çalışanlarına ve girişimcilere yeni modeller sunarak ev hanımlarından öğrencilere, hatta dağdaki çobana kadar ayda 35 bin lira kazanç imkanı sağlıyor.

2 ay önce Güncel

LGS sonrası tercih maratonu sürüyor. Tercih sürecinde yapılan hatalar nedeniyle öğrencinin açıkta kalma riski bile olabilir. İşte lise tercihlerinde en sık yapılan hatalar ve dikkat edilmesi gerekenler.

2 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara, Antalya ve İstanbul'da akıllı ulaşım sistemlerinin hayata geçirileceğini açıkladı. Yeni sistem, kaza ve trafik bilgilerini anlık olarak kullanıcılara iletecek.

2 ay önce Güncel

Dünyaca ünlü spor ayakkabı, giysi ve aksesuar markası Nike, skandal bir reklam filmine imza attı. Söz konusu reklam filminde Kürdistan propagandası yapıldı.

2 ay önce Güncel

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Milliler Hollanda ile mücadele edecek. Alman polisi bozkurt işareti yapan taraftarımızı gözaltına aldı.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini duyurdu. Deprem bölgesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.