• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.599 %0
  • ETHERIUM 2.277 %-0.95
27°
1 ay önce Güncel

TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya, enflasyon hesaplamasının dünya standartlarına uygun olduğunu belirtti. ENAG'ın endeksinin ise gereğinden yüksek olduğunu ifade etti.

1 ay önce Güncel

Türkiye'de kara yollarında hibrit araçların çoğalmasıyla ehliyet sınavlarında yeni bir döneme geçiliyor, motor kısmına yönelik sorular değişecek. İşte detaylar..

1 ay önce Güncel

Türkiye'de Çin otomobillerine %40 ek gümrük vergisi uygulanmaya başlandı. Bu vergi nedeniyle Çinli otomobil markalarının fiyatlarında ciddi artışlar yaşandı. Özellikle Chery markasının satış fiyatları ortalama 100 bin TL arttı.

1 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı, yurt içi ve yurt dışı eğitim kurumlarından alınan diplomaların denklik işlemlerine ilişkin yönetmeliği yayımladı. Yeni düzenleme ile denklik işlemlerinin usul ve esasları netleştirildi.

1 ay önce Güncel

Bir dönemin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden gece yarısı videolu açıklama yaptı. Açıklamasında “Sizlere biraz da sitem etmek istiyorum. Kılıçdaroğlu dış devletlerin ajanı dediler, SSK'yı batırdı dediler, montaj videolar yaptılar. Siz de inandınız” dedi. İşte dikkat çeken açıklamalar..

1 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan son tahminlerine göre; Doğu Karadeniz'in iç noktaları ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde bazı yerlerde kuvvetli yağış uyarısı verildi. İşte kuvvetli yağış beklenen bölgeler..

1 ay önce Güncel

Ülkemizde Çin menşeli otomobillere yüzde 40 ek gümrük vergisi işlenmeye başladı. Vergi kararını yakından takip eden Çinli markalardan biri de Chery oldu. Marka, satış fiyatlarına ortalama olarak 100 bin TL zam uyguladı.

1 ay önce Güncel

Yüzde 25 zam sınırının sona ermesi ile birlikte artışa geçecek kiralar, kiracıları kara kara düşündürürken, ev sahiplerini de isteklerine bir yenisi daha eklendi. Emekli ve asgari ücretlinin bu kiraları veremeyeceğini ileri süren bazı ev sahipleri 'memur olma' 'bir evde iki kişi çalışma' ya da 'kefil' gösterilmesini talep ediyor.

1 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıdığı Resmi Gazete'de yer alan karara göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde toplu taşıma ücretsiz olacak.

1 ay önce Güncel

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ehliyet ve kimliklerde yeni süreç için çok az bir zaman kaldı. Yenilemeyenlere büyük para cezası yolda. İşte detaylar..